Quantcast
Το Brexit στα εξώφυλλα του βρετανικού Τύπου - enikonomia.gr
share

Το Brexit στα εξώφυλλα του βρετανικού Τύπου

δημοσιεύτηκε:

Οι Βρετανοί ψήφισαν υπέρ της εξόδου της χώρας τους από την Ευρωπαϊκή Ένωση, σαραντά τρία χρόνια μετά την είσοδό της στο ευρωπαϊκό οικοδόμημα. Η ιστορική αυτή απόφαση αποτυπώθηκε με πηχυαίους τίτλους στα εξώφυλλα των βρετανικών εφημερίδων.

Η εφημερίδα «The Sun» χρησιμοποιεί στο εξώφυλλό της το λογοπαίγνιο «See Eu Later» (Θα σας δούμε αργότερα) και μία φωτογραφία πανηγυρισμών των οπαδών του Brexit.

Η Daily Mail με τον πανηγυρικό τίτλο «Είμαστε εκτός» φιλοξενεί στο εξώφυλλο της μία φωτογραφία του Νάιτζελ Φάρατζ να πανηγυρίζει την έξοδο της Βρετανίας από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Η εφημερίδα «The Times» φιλοξενεί στο εξώφυλλό της μία φωτογραφία του Νάιτζελ Φάρατζ και τον λιτό τίτλο: «Brexit για τη Βρετανία».
Το στίγμα των οικονομικών συνεπειών που θα ακολουθήσουν το Brexit δίνει στο εξώφυλλό της η εφημερίδα «Financial Times» που έχει τον τίτλο: «Σε περιδίνηση η στερλίνα καθώς η ψηφοφορία για την ΕΕ αφήνει το Ηνωμένο Βασίλειο στην κόψη του ξυραφιού».

Η εφημερίδα «The Independent» με τον Νάιτζελ Φάρατζ στο εξώφυλλό της φιλοξενεί ως τίτλο τη δήλωση του Βρετανού πολιτικού: «Κερδίσαμε χωρίς να ρίξουμε ούτε μία σφαίρα».

Η εφημερίδα «Daily Mirror» με τον τίτλο «Είμαστε εκτός» φιλοξενεί στο εξώφυλλό της ένα θλιμμένο πρόσωπο βαμμένο στα χρώματα της Βρετανίας.

Η εφημερίδα «Daily Record» έχει στο εξώφυλλό της τον τίτλο: «Φοβηθείτε, φοβηθείτε πολύ…βγαίνουμε εκτός».

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.