Quantcast
Ξενοδοχείο αποσύρει από τα ράφια είδη του Τομ Φορντ λόγω της Μελάνια Τραμπ - enikonomia.gr
share

Ξενοδοχείο αποσύρει από τα ράφια είδη του Τομ Φορντ λόγω της Μελάνια Τραμπ

δημοσιεύτηκε:

Το ξενοδοχείο Wynn στο Λας Βέγκας σταμάτησε την πώληση καλλυντικών και γυαλιών ηλίου του Τομ Φορντ και ο εκλεγμένος πρόεδρος των ΗΠΑ δήλωσε στο ειδησεογραφικό τηλεοπτικό δίκτυο Fox News ότι αυτό συνέβη λόγω της άρνησης του σχεδιαστή μόδας να ντύσει με δημιουργίες του τη σύζυγό του, Μελάνια.

Ο Μάικλ Γουίβερ, εκπρόσωπος του ξενοδοχείου επιβεβαίωσε ότι αποσύρθηκαν οι συγκεκριμένες σειρές προϊόντων του Τομ Φορντ το Σαββατοκύριακο, αλλά αρνήθηκε να εξηγήσει το λόγο.

Ο Ντόναλντ Τραμπ σε συνέντευξη που μεταδόθηκε το βράδυ της Τρίτης από το τηλεοπτικό δίκτυο Fox News ότι ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου Στιβ Γουίν «είπε ότι θεώρησε ότι αυτά που δήλωσε ο Τομ Φορντ για τη Μελάνια Τραμπ ήταν τόσο τρομερά που αποφάσισε να πετάξει τα ρούχα του έξω από το ξενοδοχείο».

Ο Τομ Φορντ έχει δηλώσει ότι αρνήθηκε στο παρελθόν να ντύσει τη μελλοντική πρώτη κυρία των ΗΠΑ τονίζοντας ότι «δεν είναι απαραίτητα η εικόνα γυναίκας που έχει στο μυαλό του».

Ο Ντόναλντ Τραμπ υποστήριξε ότι η σύζυγός του δεν ζήτησε ποτέ από τον Φορντ να την ντύσει ως πρώτη κυρία των ΗΠΑ και ότι «δεν του αρέσουν» ο Φορντ και τα σχέδιά του.

«Δεν είμαι λάτρης του Τομ Φορντ, ποτέ δεν ήμουν» πρόσθεσε ο Τραμπ.

Εκπρόσωποι του Αμερικανού σχεδιαστή μόδας που θεωρείται ένας από τους πιο σημαντικούς της εποχής του δεν απάντησαν αμέσως σε αιτήματα μέσω email να κάνουν κάποιο σχόλιο.

Πηγή: Fox News, ΑΠΕ-ΜΠΕ


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.