Quantcast
Ο Τζόνι Ντεπ αναρωτιέται πότε ήταν η τελευταία φορά που ηθοποιός σκότωσε Αμερικανό Πρόεδρο - enikonomia.gr
share

Ο Τζόνι Ντεπ αναρωτιέται πότε ήταν η τελευταία φορά που ηθοποιός σκότωσε Αμερικανό Πρόεδρο

δημοσιεύτηκε:

O ηθοποιός Τζόνι Ντεπ φάνηκε ότι απειλεί τον Αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ μιλώντας στο φεστιβάλ του Γκλάστονμπερι, σύμφωνα με το BBC.

“Μπορείτε να φέρετε τον Τραμπ εδώ;”, ρώτησε απευθυνόμενος προς το κοινό πριν από την προβολή της τελευταίας του ταινίας The Libertine. Το κοινό ξέσπασε σε αποδοκιμασίες και ο Τζόνι Ντεπ πρόσθεσε: “Το παρεξηγήσατε εντελώς. Πότε ήταν η τελευταία φορά που ένας ηθοποιός δολοφόνησε έναν πρόεδρο;”. “Θέλω να το ξεκαθαρίσω. Δεν είμαι ηθοποιός. Πληρώνομαι για να λέω ψέματα αλλά έχει περάσει καιρός. Ίσως ήρθε η ώρα”, είπε ο Ντεπ.

Ο Αμερικανός ηθοποιός παραδέχτηκε ότι πιθανόν να ήταν αμφιλεγόμενα τα σχόλιά του, τα οποία ενδεχομένως να αναφέρονταν στη δολοφονία του προέδρου Αβραάμ Λίνκολν από τον ηθοποιό Τζον Γουίλκς Μπουθ το 1865.

“Παρεμπιπτόντως, αυτό θα δημοσιευτεί στον Τύπο και θα είναι φρικτό. Είναι μια απλή ερώτηση, δεν υπαινίσσομαι κάτι”, πρόσθεσε.

Ωστόσο ο Ντεπ δεν είναι ο πρώτος Αμερικανός καλλιτέχνης που αφήνει υπονοούμενα για δολοφονία του προέδρου.

Σε διαδήλωση διαμαρτυρίας στην Ουάσινγκτον, η Μαντόνα είχε σχολιάσει ότι σκέφτεται “πολύ συχνά να ανατινάξει τον Λευκό Οίκο”, ενώ ο Αμερικανός ράπερ Σνουπ Ντονγκ, σε βίντεο κλιπ τραγουδιού του, πυροβολεί με πιστόλι παιχνίδι μια φιγούρα που μοιάζει με τον Τραμπ.

Αλλά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης εμφανίστηκαν και επικριτικά σχόλια για τις δηλώσεις του Ντεπ, λίγες μάλιστα μέρες μετά τον τραυματισμό ενός ρεπουμπλικανού βουλευτή και τεσσάρων άλλων από τα πυρά ενόπλου στη Βιρτζίνια των ΗΠΑ. Πάντως οι παριστάμενοι στο φεστιβάλ στο Σόμερσετ αντέδρασαν γελώντας παρότι δεν έκρυψαν την έκπληξή τους.


Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.