Quantcast
Καρέ - καρέ από τον "γάμο της χλιδής" που κόστισε 25 εκατ. δολάρια - ΦΩΤΟ - enikonomia.gr
share

Καρέ – καρέ από τον “γάμο της χλιδής” που κόστισε 25 εκατ. δολάρια – ΦΩΤΟ

δημοσιεύτηκε:

Φωτογραφίες από τον εντυπωσιακό ιταλικό γάμο αξίας… 25 εκατ. δολαρίων της κόρης του μεγιστάνα του NYC real estate, έφερε στο φως η dailymail.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, στον εντυπωσιακό γάμο προσήλθαν 400 καλεσμένοι (φίλοι και συγγενείς) ενώ περισσότεροι από 100 ντόπιοι παρακολούθησαν την τελετή.

Πρόκειται για την Ρένα Σούτον και τον Έλιοτ Κοέν οι οποίοι παντρεύτηκαν σε μια παραδοσιακή εβραϊκή τελετή μετά από μια τετραήμερο μεγάλο event. Ο δισεκατομμυριούχος πατέρας της νύφης, Τζεφ,- ο 522ος πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο, φέρεται  να ξόδεψε 25 εκατομμύρια δολάρια για τη γαμήλιο υπερθέαμα. Πρόκειται για μια από τις πιο ακριβές γαμήλιες τελετές που έχουν διοργανωθεί ποτέ. Ο μεγιστάνας προσήλθε στην γαμήλια τελετή της κόρης του με άμαξα.

Στην τελετή χρησιμοποιήθηκαν περισσότεροι από 8 τόνοι λουλουδιών, οι οποίοι προέρχονταν από την Ολλανδία ενώ οι 400 καλεσμένοι διέμεναν σε ένα πολυτελές ξενοδοχείο πέντε αστέρων (Borgano Egnazia στην πόλη Fasano) όπου τιμή του κάθε δωματίου ξεκινά από 500 δολάρια τη βραδιά. Επιπλέον ο πατέρας της νύφης είχε νοικιάσει beach clubs προκειμένου οι προσκεκλημένοι του γάμου να διασκεδάσουν ενώ τους παρέχονταν άφθονο φαγητό και ποτό.

Ενώ ένας οδηγός λιμουζίνας δήλωσε στην DailyMail.com οτι έχουν προσληφθεί περισσότερα από 50 οχήματα προκειμένου να μετακινηθούν οι επισκέπτες του γάμου.








ΠΗΓΗ: DAILYMAIL

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.