Quantcast
Επιβεβαιώθηκε: Οι κατσαρίδες είναι αδίστακτες - 'Έφτασαν μέχρι τον Λευκό Οίκο - ΒΙΝΤΕΟ - enikonomia.gr
share

Επιβεβαιώθηκε: Οι κατσαρίδες είναι αδίστακτες – ‘Έφτασαν μέχρι τον Λευκό Οίκο – ΒΙΝΤΕΟ

δημοσιεύτηκε:

Θα περίμενε κανείς πως στον χώρο όπου φιλοξενείται ο «πλανητάρχης» να επικρατούν άριστες συνθήκες υγιεινής και καθαριότητας. Παρόλα αυτά, έγγραφα από τη διαδικασία συντήρησης τουΛευκού Οίκου, που είδαν πριν από λίγες ώρες το φως της δημοσιότητας, μαρτυρούν πως η προεδρική κατοικία του Ντόναλντ Τραμπ έχει γεμίσει κατσαρίδες, ποντίκια και μυρμήγκια.

Συγκεκριμένα, φωλιές κατσαρίδων εντοπίστηκαν σε τέσσερα σημεία του Λευκού Οίκου, ενώ μία αποικία μυρμηγκιών είχε αρχίσει να εξαπλώνεται στο γραφείο του προσωπάρχη του Λευκού Οίκου, Τζον Κέλι. Επιπλέον, ποντίκια βρέθηκαν να ζουν στην αίθουσα διαχείρισης κρίσεων της προεδρικής κατοικίας, καθώς και σε χώρο φύλαξης τροφίμων.

Σύμφωνα με όσα αποκαλύπτουν τα έγγραφα, οι αρμόδιοι υπάλληλοι του Λευκού Οίκου είχαν αποστείλει εκατοντάδες αιτήματα στη Διοίκηση Γενικών Υπηρεσιών, η οποία έχει επιφορτιστεί με τη συντήρηση του κτιρίου. Μάλιστα, ο Σον Σπένσερ, ο πρώην υπεύθυνος Τύπου του Λευκού Οίκου, είχε ζητήσει ακόμη και την αντικατάσταση επίπλων και κάδρων που είχαν καταστραφεί από τους … ανεπιθύμητους επισκέπτες!


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.