Quantcast
Πωλητήριο σε παραθαλάσσια έπαυλη στο Μαλιμπού που ανήκε στον Στιβ Μακουίν - enikonomia.gr
share

Πωλητήριο σε παραθαλάσσια έπαυλη στο Μαλιμπού που ανήκε στον Στιβ Μακουίν

δημοσιεύτηκε:

Αντί 12,1 εκατ. δολαρίων πωλήθηκε παραθαλάσσια κατοικία στο Μαλιμπού που ανήκε στον θρυλικό ηθοποιό Στιβ ΜακΚουίν, που έφυγε από τη ζωή το 1980. To ανακαινισμένο ακίνητο βρίσκεται στο Μαλιμπού της Καλιφόρνιας και στο παρελθόν ήταν κατοικία του αείμνηστου ΜακΚουίν.

Σύμφωνα με το περιοδικό People πουλήθηκε αντί 12,1 εκατ. δολαρίων. Το σπίτι των 306 τ.μ. αποτέλεσε την κύρια κατοικία του σταρ στη δεκαετία του ’70, όταν ήταν παντρεμένος με την ηθοποιό Άλι ΜακΓκρόου. Αρχικά καταχωρίσθηκε για πώληση στα 12,2 εκατ. δολάρια από το Sotheby’s International Realty νωρίτερα μέσα στον χρόνο.

Βρίσκεται σε ιδιωτικό περιφραγμένο δρόμο στην περιοχή Broad Beach και διαθέτει πέντε υπνοδωμάτια και αντίστοιχα μπάνια. Σχεδόν κάθε δωμάτιο έχει θέα στον Ειρηνικό Ωκεανό αφού τα μεγάλα παράθυρα σε όλο το σπίτι προσφέρουν εκπληκτική θέα από οποιοδήποτε σημείο. Διαθέτει επίσης ένα μεγάλο δωμάτιο με τζάκι και θολωτές οροφές, καθώς και πρόσφατα ανακαινισμένη κουζίνα που συνδέεται με μία ευάερη τραπεζαρία.

Υπάρχει άμεση πρόσβαση στην παραλία ενώ ολόκληρο το σπίτι διαθέτει πατώματα από σκληρό ξύλο. Η κεντρική κρεβατοκάμαρα συνδέεται με ένα μαρμάρινο μπάνιο με διπλούς νιπτήρες και μπανιέρα, ευρύχωρη ντουλάπα αλλά διαθέτει και τη δική του βεράντα με μαγευτική θέα στον όρμο.

Η Άλι ΜακΓκρόου, που ήταν η δεύτερη σύζυγος του Μακουίν, σε συνέντευξή της στο People το 2018, είχε πει ότι η χημεία ανάμεσά τους ήταν εκρηκτική. “Ήταν ένας άνδρας που όταν έμπαινε σε ένα δωμάτιο όλοι. άνδρες, γυναίκες και παιδιά, θα αναρωτιόνταν ποιος είναι αυτός και εγώ δεν ήμουν εξαίρεση. Μακάρι να ήμασταν και οι δύο πιο ψύχραιμοι. Ζήσαμε υπέροχες αλλά και φριχτές μέρες”.


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.