Quantcast
Πέθανε ο Μπερνάρ Ταπί - enikonomia.gr
share

Πέθανε ο Μπερνάρ Ταπί

δημοσιεύτηκε:

Ο Γάλλος επιχειρηματίας και πρώην πολιτικός Μπερνάρ Ταπί απεβίωσε σε ηλικία 78 ετών, μετέδωσε το δίκτυο BFM TV επικαλούμενο πηγές της οικογένειάς του.

Ο Μπερνάρ Ταπί είχε γεννηθεί στις 23 Ιανουαρίου 1943, σε προάστιο των Παρισίων. Ο πατέρας του, Ζαν Μπατίστ ήταν εργάτης και η μητέρα του, Ρειμόντ Νοντό, νοσοκόμα.

Παρόλο που δεν προερχόταν από πλούσια οικογένεια, μπήκε στον χώρο των επιχειρήσεων και κατάφερε να πετύχει. Τη δεκαετία του 1980 μεσουρανούσε.

Κάτι που δεν είναι ευρέως γνωστό είναι ότι ο Ταπί είχε ασχοληθεί με την υποκριτική και είχε εκλεγεί δύο φορές βουλευτής.

Ο πρώην πρόεδρος της Μαρσέιγ, τη δεκαετία του ’90, έδινε σκληρή μάχη με τον καρκίνο.

Πριν από μερικούς μήνες τον γύρο του κόσμου έκαναν οι σοκαριστικές φωτογραφίες από την επίθεση που δέχτηκαν ο Μπερνάρ Ταπί και η σύζυγός του από τέσσερις άνδρες μέσα στο σπίτι τους. Τούς έκλεψαν κοσμήματα τεράστιας αξίας.

Οι διαρρήκτες κατάφεραν να περάσουν απαρατήρητοι από τους φύλακες που βρίσκονται στην είσοδο του κτήματος και μπήκαν στο σπίτι γνωστό ως Moulin de Breuil μέσα από ένα παράθυρο στον πρώτο όροφο.

Οι τοπικοί εισαγγελείς ανέφεραν πως οι διαρρήκτες διέφυγαν με δύο ρολόγια, συμπεριλαμβανομένου ενός Rolex, καθώς και κοσμήματα.


Πηγή: enikos.gr

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.