Quantcast
Wall Street: Έκλεισε με οριακές μεταβολές - enikonomia.gr
share

Wall Street: Έκλεισε με οριακές μεταβολές

δημοσιεύτηκε:

Χωρίς σημαντική μεταβολή έκλεισε η Wall Street, με τις μετοχές των εταιρειών υγείας και καταναλωτικών ειδών να κινούνται υψηλότερα.

Ο Dow Jones έκλεισε με οριακή άνοδο 0,01% στις 17.813 μονάδες, ενώ ο S&P 500 υποχώρησε 0,01% και ο Nasdaq σημείωσε κέρδη 0,26%.

Οι μετοχές κινήθηκαν σε μικρό εύρος τιμών, εν όψει της Ημέρας των Ευχαριστιών, με τον Dow και τον S&P 500 να σημειώνουν τη μικρότερη διακύμανση από την αρχή του χρόνου και τον Μάιο, αντίστοιχα.

Οι μετοχές των εταιρειών υγείας αυξάνονταν 0,6% πριν το κλείσιμο της συνεδρίασης, με αυτή της Pfizer να σκαρφαλώνει 2,9% στα 32,90 δολάρια, καθώς οι επενδυτές συνέχισαν να αφομοιώνουν την ανακοίνωση για τη συγχώνευσή της με την Allergan, ύψους 155 δις. δολαρίων.

Άνοδο 0,6% σημείωναν και οι μετοχές των εταιρειών καταναλωτικών ειδών, ενώ η αύξησης της απασχόληση συνέχισε να μεταφράζεται σε υποτονική άνοδο της καταναλωτικής δαπάνης.

«Τα στοιχεία είναι σχετικά ανάμεικτα», δήλωσε ο υπεύθυνος επενδύσεων στην Oppenheimer Funds, προσθέτοντας: «Θεωρών ότι οι άνθρωποι είναι ευτυχισμένοι που έχουν δουλειά, αλλά δεν είναι τόσο ευτυχισμένοι ή αρκετά ασφαλείς για να ξοδέψουν πολλά».

Οι αιτήσεις για επιδόματα ανεργίας μειώθηκαν κατά 12.000 στις 260.000 την περασμένη εβδομάδα, όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Εργασίας.

 

Πηγή: WSJ

 

 

 

 

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.