Quantcast
Wall Street: Πτώση στο τέλος της συνεδρίασης - enikonomia.gr
share

Wall Street: Πτώση στο τέλος της συνεδρίασης

δημοσιεύτηκε:

Με πτώση έκλεισε η Wall Street, χάνοντας στα τελευταία λεπτά της συνεδρίασης τα κέρδη που είχε στη διάρκεά της, με τους επενδυτές να περιμένουν την έναρξη των ανακοινώσεων των εταιρικών κερδών του πρώτου τριμήνου.

Ο S&P 500 και ο Nasdaq υποχώρησαν 0,3% και 0,4%, αντίστοιχα, ενώ ο Dow Jones σημείωσε απώλειες 0,1%.

Η περίοδος των εταιρικών αποτελεσμάτων αρχίζει ανεπίσημα αργότερα σήμερα με την ανακοίνωση της μεγάλης εταιρείας αλουμινίου Alcoa. Αρκετές μεγάλες αμερικανικές τράπεζες – μεταξύ των οποίων η JPMorgan, η Bank of America και η Citigroup – αναμένεται, επίσης, να ανακοινώσουν τα κέρδη τους μέσα στην εβδομάδα.

Οι αναλυτές προβλέπουν αδύναμα αποτελέσματα, λόγω των χαμηλότερων τιμών του πετρελαίου και του ισχυρότερου δολαρίου. Οι τιμές του αμερικανικού πετρελαίου πέρασαν τα 40 δολάρια το βαρέλι για πρώτη φορά μετά από δύο εβδομάδες, καθώς το δολάριο υποχώρησε και αυξήθηκαν οι ελπίδες για μία συμφωνία των μεγαλύτερων παραγωγών στην κατεύθυνση της μείωσης της υπερβάλλουσας προσφοράς του αργού. 

Η μετοχή της Yahoo αυξήθηκε 1,1% μετά την προσθήκη μίας ακόμη εταιρείας – της βρετανικής Daily Mail –  σε αυτές που ενδιαφέρονται για την απόκτηση του ενεργητικού της.

 

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.