Quantcast
Πότε ξεκινούν οι αιτήσεις για εγγραφές στους βρεφονηπιακούς σταθμούς του Δήμου Πειραιά - enikonomia.gr
share

Πότε ξεκινούν οι αιτήσεις για εγγραφές στους βρεφονηπιακούς σταθμούς του Δήμου Πειραιά

δημοσιεύτηκε:

Ξεκινά από τη Δευτέρα 19 Ιουνίου η περίοδος υποβολής των αιτήσεων για τις εγγραφές και επανεγγραφές βρεφών και νηπίων στους βρεφονηπιακούς σταθμούς του Δήμου Πειραιά, για το σχολικό έτος 2017-2018.

Οι γονείς, μπορούν να υποβάλουν την αίτησή τους στους βρεφονηπιακούς σταθμούς του Δήμου έως και την Παρασκευή, 14 Ιουλίου.

Η εντεταλμένη δημοτική σύμβουλος βρεφονηπιακών σταθμών Χαραλαμπία Ζηλάκου, σε σχετική της δήλωση επεσήμανε, πως επιδίωξη της δημοτικής αρχής είναι να δώσουν τη δυνατότητα στα μικρά παιδιά να απασχοληθούν με εκπαιδευτικά προγράμματα, με δημιουργικές δραστηριότητες, με παιχνίδια και να περνούν όμορφες στιγμές καθημερινά. «Προσπαθούμε να γινόμαστε κάθε χρόνο καλύτεροι, πιο εποικοδομητικοί και πιο αποτελεσματικοί, παρά τις ελλείψεις που υπάρχουν» ανέφερε σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο, η κα Ζηλάκου.

Τα δικαιολογητικά που πρέπει να προσκομίσουν απαραιτήτως οι γονείς, για την εγγραφή των παιδιών τους είναι τα εξής:

1. Έντυπη αίτηση.

2. Πιστοποιητικό Οικογενειακής Κατάστασης.

3. Συμπλήρωση της ατοµικής κάρτας φιλοξενίας παιδιού από τον παιδίατρο, για την καλή υγεία του παιδιού και ότι µπορεί να παρακολουθήσει παιδικό ή βρεφ/κό σταθµό (το έντυπο χορηγείται από την υπηρεσία ή από την ιστοσελίδα των Βρεφ/κών Σταθµών του Δήµου).

Εάν υπάρχει ιδιαίτερο θέµα υγείας, βεβαίωση από τον αρµόδιο γιατρό ή υγειονομική επιτροπή.

4. Βιβλιάριο εµβολίων ενηµερωµένο µε όλα τα εµβόλια (φωτοτυπία της πρώτης σελίδας µε το όνοµα του παιδιού και της σελίδας των εµβολίων).

5. Εκκαθαριστικό σηµείωµα του τρέχοντος έτους για τον καθορισµό της µηνιαίας εισφοράς, βάση του συνολικού εισοδήµατος, όπως αποτυπώνεται στον πίνακα Γ2 της Πράξης Διοικητικού Προσδιορισµού Φόρου (εκκαθαριστικό σηµείωµα).

6. Βεβαίωση Εργασίας.

Οι ενδιαφερόμενοι γονείς, μπορούν να ενημερωθούν για τις εγγραφές ακολουθώντας τις αναλυτικές οδηγίες στην ιστοσελίδα του δήμου Πειραιά, στο πεδίο των Βρεφονηπιακών Σταθμών.

Για περισσότερες πληροφορίες το κοινό μπορεί επίσης να επικοινωνεί στα τηλέφωνα: 213-20.22.015 και 213-20.22.153.


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.