Quantcast
Χιονοστιβάδα οι καταγγελίες για το κοινωνικό μέρισμα - Νέες περιπτώσεις αδικιών στο enikos.gr - enikonomia.gr
share

Χιονοστιβάδα οι καταγγελίες για το κοινωνικό μέρισμα – Νέες περιπτώσεις αδικιών στο enikos.gr

δημοσιεύτηκε:

Αυξάνονται και πληθύνονται οι καταγγελίες και τα προβλήματα για το κοινωνικό μέρισμα. Αναγνώστης του enikos.gr αναφέρει ότι στη μητέρα του εμφανίζεται αναντιστοιχία στον ΑΜΚΑ και το ΑΦΜ και παρόλο που «τσέκαραν» μέσω ΚΕΠ ότι τα στοιχεία είναι σωστά, στο σύστημα εμφανίζονται λανθασμένα. Όπως αναφέρει, «είναι άδικο αυτή τη στιγμή να μην λάβουν το κοινωνικό μέρισμα εξαιτίας λάθους στο σύστημα».

Αναγνώστρια υποστηρίζει ότι τέθηκε εκτός κοινωνικού μερίσματος παρά το ότι έχει σύζυγο άνεργο εδώ και έξι χρόνια, δύο ανήλικα παιδιά 17 ετών και εισόδημα 5.700 ευρώ. Και αυτό επειδή υπάρχει ένα αυτοκίνητο 2.000 κυβικών που τώρα δεν μπορούν ούτε να το πουλήσουν καθώς έχουν υπαχθεί στον νόμο Κατσέλη.

Άλλη αναγνώστρια μιλά για αδικίες ως προς τη διανομή του μερίσματος λόγω του ότι και η ίδια τέθηκε εκτός γιατί είναι φιλοξενούμενη. Ωστόσο ούτε και η μητέρα της το παίρνει και αυτό γιατί το συνολικό εισόδημα που δηλώνει είναι κατά 15 ευρώ πάνω από το όριο, παρά το γεγονός ότι αυτά προέρχονται από τόκους καταθέσεων.


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.