Quantcast
Νέα απόφαση για τη στήριξη των πληγέντων στην Κρήτη: Παράταση για την καταβολή βεβαιωμένων οφειλών - enikonomia.gr
share

Νέα απόφαση για τη στήριξη των πληγέντων στην Κρήτη: Παράταση για την καταβολή βεβαιωμένων οφειλών

δημοσιεύτηκε:

Νέα απόφαση που προβλέπει παράταση καταβολής βεβαιωμένων οφειλών στις εφορίες για φυσικά και νομικά πρόσωπα στους Δήμους Ρεθύμνου, Μυλοποτάμου και Αγίου Βασιλείου Κρήτης υπέγραψε η υφυπουργός Οικονομικών, Κατερίνα Παπανάτσιου.

Όπως αναφέρει το υπουργείο Οικονομικών σε συνέχεια των μέτρων που έχουν ήδη ανακοινωθεί για τους πληγέντες από τα έντονα καιρικά φαινόμενα των προηγούμενων ημερών στην Κρήτη, η υφυπουργός Οικονομικών υπέγραψε απόφαση, με βάση την οποία:

Για τα φυσικά και νομικά πρόσωπα που έχουν την κύρια εγκατάσταση (έδρα) ή την κύρια κατοικία τους στους Δήμους Ρεθύμνου, Μυλοποτάμου και Αγίου Βασιλείου της Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνου της Περιφέρειας Κρήτης, προβλέπεται ότι:

Α) Η προθεσμία καταβολής στις ΔΟΥ των βεβαιωμένων οφειλών που έληξαν από 25.2.2019 έως σήμερα ή λήγουν στο διάστημα από 2.3.2019 έως 26.8.2019, παρατείνεται έως και 26.8.2019.

Για το ίδιο διάστημα και για τις ίδιες οφειλές και πρόσωπα, θα παρατείνονται και οι προθεσμίες καταβολής των δόσεων ρυθμίσεων/διευκολύνσεων τμηματικής καταβολής βεβαιωμένων οφειλών.

Β) Η πληρωμή των βεβαιωμένων και ληξιπροθέσμων την 25.2.2019 οφειλών, των ανωτέρω προσώπων, αναστέλλεται μέχρι και την 26.8.2019.


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.