Quantcast
Τράπεζα Πειραιώς: Πώς διαμορφώνονται τα επιτόκια των στεγαστικών δανείων - enikonomia.gr
share

Τράπεζα Πειραιώς: Πώς διαμορφώνονται τα επιτόκια των στεγαστικών δανείων

δημοσιεύτηκε:

Νέα προσωποποιημένη τιμολόγηση στεγαστικών δανείων, ανακοίνωσε σήμερα η Τράπεζα Πειραιώς. Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση, με βάση τη νέα πολιτική, ο κάθε πελάτης θα απολαμβάνει εξατομικευμένο επιτόκιο, σύμφωνα με το προσωπικό του πιστωτικό και οικονομικό προφίλ, καθώς και ειδικότερων παραμέτρων του δανείου που αιτείται.

Τα στεγαστικά δάνεια κυμαινομένου επιτοκίου χορηγούνται με βάση το Euribor 1 μηνός (το οποίο σήμερα είναι αρνητικό και διαμορφώνεται στο -0,441%) συν ένα σταθερό περιθώριο για όλη τη διάρκεια του δανείου που αρχίζει 2,65% (πλέον εισφοράς Ν. 128/75).

Η ανακοίνωση της Τράπεζας Πειραιώς

“Η Τράπεζα Πειραιώς, πρωτοπόρος σε θέματα καινοτομίας και πελατοκεντρικής προσέγγισης, εγκαινιάζει μια νέα εποχή στην τιμολόγηση των στεγαστικών δανείων κυμαινόμενου επιτοκίου.

Με βάση την νέα πολιτική, ο κάθε πελάτης θα απολαμβάνει εξατομικευμένο επιτόκιο, σύμφωνα με το προσωπικό του πιστωτικό και οικονομικό προφίλ, καθώς και ειδικότερων παραμέτρων του δανείου που αιτείται.

Με αυτό τον τρόπο, ο κάθε πελάτης λαμβάνει το καλύτερο δυνατό επιτόκιο, ως αποτέλεσμα της πλέον σύγχρονης και αποτελεσματικής διαδικασίας τιμολόγησης, ενώ ταυτόχρονα έχει τη δυνατότητα να συμμετέχει στην διαμόρφωση του επιτοκίου του έτσι ώστε αυτό να ανταποκρίνεται καλύτερα στις δικές του ανάγκες και απαιτήσεις.

Τα στεγαστικά δάνεια κυμαινομένου επιτοκίου χορηγούνται με βάση το Euribor 1μηνός, πλέον σταθερού περιθωρίου για όλη την διάρκεια του δανείου από 2,65% (πλέον εισφοράς Ν. 128/75)”.


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.