Quantcast
Λήγει σήμερα η προθεσμία για την καταβολή φόρων με έκπτωση 25% - Τι ισχύει για την επιστρεπτέα προκαταβολή - enikonomia.gr
share

Λήγει σήμερα η προθεσμία για την καταβολή φόρων με έκπτωση 25% – Τι ισχύει για την επιστρεπτέα προκαταβολή

δημοσιεύτηκε:

Έως σήμερα, Τρίτη, 21 Απριλίου μπορούν οι ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις και οι εργαζόμενοι που επλήγησαν από την πανδημία να καταβάλουν με έκπτωση 25% τις φορολογικές υποχρεώσεις και οφειλές τους.
Η προθεσμία αυτή αφορά στην καταβολή με δικαίωμα έκπτωσης 25% των βεβαιωμένων στη Φορολογική Διοίκηση οφειλών των επιχειρήσεων που επλήγησαν από τον κορονοϊό καθώς και των δόσεων ρυθμίσεων/διευκολύνσεων τμηματικής καταβολής οι οποίες έληγαν την 30η Μαρτίου του 2020 και την 31η Μαρτίου του 2020 των εκμισθωτών των ακινήτων τους, καθώς και των φυσικών προσώπων που εργάζονται σε αυτές τις επιχειρήσεις.
Μεταξύ άλλων υπενθυμίζεται ότι σήμερα λήγει και η προθεσμία για την υποβολή αιτήσεων συμμετοχής στην επιστρεπτέα προκαταβολή του 1 δισ. ευρώ. Η προθεσμία αυτή αφορά την υποβολή αιτήσεων από τις επιχειρήσεις που επιθυμούν να συμμετέχουν στο πρόγραμμα της επιστρεπτέας προκαταβολής για τον μήνα Απρίλιο ύψους 1 δισ. ευρώ.
Επίσης την Παρασκευή (24/04/2020) λήγει η προθεσμία καταβολής βεβαιωμένων στη Φορολογική Διοίκηση οφειλών, οι οποίες έληγαν την 31/03/2020, των φυσικών προσώπων που συμπληρώνουν μέχρι την 31/12/2020 το εβδομηκοστό (70ό) έτος της ηλικίας τους, καθώς και των προσώπων που παρουσιάζουν βαριά αναπηρία σε ποσοστό 80% και άνω.

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.