Quantcast
Eπίδομα 534 ευρώ: Ποιοι πληρώνονται σήμερα - enikonomia.gr
share

Eπίδομα 534 ευρώ: Ποιοι πληρώνονται σήμερα

δημοσιεύτηκε:

Σήμερα, Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου θα καταβληθεί το επίδομα 534 ευρώ για τους μήνες Μάϊο – Αύγουστο στους δικαιούχους.
Αναλυτικά, από το υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων θα γίνουν σήμερα οι εξής καταβολές:
– 2,1 εκατ. ευρώ θα καταβληθεί σε 4.144 εργαζομένους των οποίων οι συμβάσεις εργασίας τέθηκαν σε αναστολή τον Αύγουστο για αποζημίωση ειδικού σκοπού.
– 50.9100 ευρώ θα καταβληθεί σε 125 άτομα ως αποζημίωση ειδικού σκοπού για αναστολές συμβάσεων εργασίας κατά τον Ιούλιο.
– 443.406 ευρώ θα καταβληθεί σε 1. 249 άτομα ως αποζημίωση ειδικού σκοπού για αναστολές συμβάσεων εργασίας μηνός Ιουνίου.
– 262.056 ευρώ θα καταβληθεί σε 1.033 άτομα ως αποζημίωση ειδικού σκοπού για αναστολές συμβάσεων εργασίας κατά τον Μάιο.
Το συνολικό ποσό ανέρχεται σε 2,86 εκατ. ευρώ και θα διοχετευθεί σε 6.551 δικαιούχους.


share
Σχόλια Αναγνωστών

Επίδομα 534 ευρώ: Ποιοι πληρώνονται σήμερα

δημοσιεύτηκε:

Το επίδομα των 534 ευρώ θα λάβουν από σήμερα, Δευτέρα 13 Ιουλίου έως και αύριο, Τρίτη 14 Ιουλίου συγκεκριμένες κατηγορίες εργαζομένων.
Σημειώνεται ότι δικαιούχοι του επιδόματος είναι μεταξύ άλλων εργαζόμενοι των εποχικών ξενοδοχείων και των τουριστικών καταλυμάτων και αφορά αυτούς που υπέβαλαν τη σχετική αίτηση έως τις 7 Ιουλίου στην ειδική πλατφόρμα ( supportemployees.services.gov.gr). Δικαιούχοι του επιδόματος για τον μήνα Ιούνιο είναι και οι εργαζόμενοι σε επιχειρήσεις εστίασης, τουρισμού, μεταφορών, πολιτισμού και αθλητισμού. Το επίδομα αυτό αφορά του εργαζόμενους που η σύμβαση εργασίας τους ήταν σε αναστολή για  το μήνα Ιούνιο αλλά και αυτούς που είτε δεν θα επαναπροσληφθούν είτε θα προσληφθούν και θα τεθεί η σύμβαση της εργασίας τους άμεσα σε αναστολή.


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.