Quantcast
Κακοκαιρία "Ελπίς": Παράθυρο για την αποζημίωση σε νοικοκυριά λόγω διακοπής ρεύματος - enikonomia.gr
share

Κακοκαιρία “Ελπίς”: Παράθυρο για την αποζημίωση σε νοικοκυριά λόγω διακοπής ρεύματος

δημοσιεύτηκε:

Στο τραπέζι του υπουργείου Περιβάλλοντος βρίσκεται το ενδεχόμενο να καταβληθούν αποζημιώσεις σε νοικοκυριά που έμειναν χωρίς ρεύμα λόγω της κακοκαιρίας “Ελπίς”.

Συγκεκριμένα σε ερώτηση δημοσιογράφων του ΣΚΑΙ εάν θα υπάρξει αποζημίωση σε νοικοκυριά που έμειναν χωρίς ρεύμα ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Κώστας Σκρέκας είπε να τελειώσουμε με τις αποκαταστάσεις και όλα θα τα βάλουμε στο τραπέζι για να δούμε τι πραγματικά πρέπει να γίνει σε αυτό που έχει προκληθεί”.

Προβλήματα ηλεκτροδότησης: Γιατί οι εργαζόμενοι του ΔΕΔΔΗΕ δεν απαντούν στις κλήσεις των πολιτών


Μεταξύ άλλων ρωτήθηκε γιατί οι εργαζόμενοι του τηλεφωνικού κέντρου του ΔΕΔΔΗΕ δεν απαντούν στις κλήσεις των πολιτών για θέματα ηλεκτροδότησης.
“Η εικόνα που έχουμε αλλά και την ενημέρωση που έχουμε από τον ΔΕΔΔΗΕ είναι ότι λειτουργεί το τηλεφωνικό κέντρο 800. 400. 4000” απάντησε και πρόσθεσε ότι ότι “υπάρχουν σποραδικές περιπτώσεις οι οποίες μπορεί να είναι τοποθετημένες σε διαφορετικές περιοχές… έχει αποκατασταθεί όπως ανακοίνωσε ο ΔΕΔΔΗΕ το 95% των γραμμών μέσης τάσης και έως το μεσημέρι αναμένεται να ολοκληρωθεί η αποκατάσταση και στις υπόλοιπες”.

Μεταξύ άλλων ο κ. Σκρέκας ζήτησε από τους πολίτες που βλέπουν ότι ο γείτονας τους έχει ηλεκτρική ενέργεια αλλά δεν έχει το δικό τους σπίτι , να κάνουν μια κλήση στο τηλεφωνικό κέντρο του ΔΕΔΔΗΕ και να ξαναδώσουν τη βλάβη.
Διότι μπορεί να υπάρχει ένα πρόβλημα στη δική τους παροχή ή στην παροχή χαμηλής τάσης, συμπλήρωσε.

Δείτε παρακάτω το σχετικό ΒΙΝΤΕΟ


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.