Quantcast
Από σήμερα οι αιτήσεις στο Taxisnet για το επίδομα θέρμανσης - enikonomia.gr
share

Από σήμερα οι αιτήσεις στο Taxisnet για το επίδομα θέρμανσης

δημοσιεύτηκε:

Σήμερα αναμένεται να ανοίξει η ηλεκτρονική εφαρμογή στο Taxisnet για την ηλεκτρονική υποβολή των αιτήσεων είσπραξης του «κουρεμένου» έως 52,4% του επιδόματος θέρμανσης.

Όσοι έχουν προμηθευτεί πετρέλαιο θέρμανσης ή θα προμηθευτούν τις επόμενες ημέρες και υποβάλουν τις αιτήσεις μέχρι το τέλος του μήνα τότε θα λάβουν το επίδομα θέρμανσης μέχρι τις 2 Φεβρουαρίου 2016.

Όσοι υποβάλουν αίτηση από την Πρωτοχρονιά μέχρι τις 30 Μαίου 2016 θα περιμένουν μέχρι το τέλος Ιουνίου 2016 για να λάβουν το επίδομα θέρμανσης.

Μάλιστα αν δεν φθάσουν τα 105 εκατ. ευρώ που έχουν προβλεφθεί στον προϋπολογισμό, τότε οι αιτήσεις για το επίδομα θέρμανσης που θα παραμένουν σε εκκρεμότητα, θα πληρωθούν κατ’ αναλογία.

Έτσι οι δικαιούχοι θα πρέπει να σπεύσουν και να υποβάλλουν αίτηση προκειμένου να τους χορηγηθεί ολόκληρο το επίδομα θέρμανσης μέχρι το τέλος του έτους. Διαφορετικά εφόσον υποβάλλουν την αίτηση από τον Ιανουάριο του 2016 και μετά κινδυνεύουν να μην πάρουν ολόκληρο το επίδομα θέρμανσης.

Για τη χορήγηση του επιδόματος τα νοικοκυριά θα πρέπει να υποβάλουν αίτηση μέσω εφαρμογής του Taxisnet για να ενταχθούν στο Μητρώο Δικαιούχων του επιδόματος θέρμανσης.

Στην αίτηση η οποία υποβάλλεται μέχρι τις 30 Μαίου 2016 αναγράφονται μεταξύ άλλων:

Ο ΑΦΜ του αιτούντος.

Το ονοματεπώνυμό του.

Ο αριθμός των εξαρτώμενων τέκνων του.

Ο αριθμός τραπεζικού λογαριασμού ΙΒΑΝ στον οποίο θα πιστωθεί το ποσό του επιδόματος θέρμανσης.

Ο αριθμός παροχής ηλεκτρικού ρεύματος του ακινήτου.

Η επιφάνεια της κύριας κατοικίας.

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.