Quantcast
Η παράδοση- παραλαβή από τη Χρυσοβελώνη στον Μαυραγάνη - enikonomia.gr
share

Η παράδοση- παραλαβή από τη Χρυσοβελώνη στον Μαυραγάνη

δημοσιεύτηκε:

Σε ιδιαίτερα φορτισμένο κλίμα πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα η τελετή παράδοσης παραλαβής από την απερχόμενη υφυπουργό Υποδομών και Μεταφορών Μαρίνα Χρυσοβελώνη στον νέο υφυπουργό Νίκο Μαυραγάνη, παρουσία του υπουργού Υποδομών – Δικτύων Χρήστου Σπίρτζη, των γενικών γραμματέων του υπουργείου και διοικήσεων εποπτευόμενων φορέων.

Η απερχόμενη υφυπουργός, αφού ευχαρίστησε τον πρωθυπουργό για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό της, τον Χρήστο Σπίρτζη και τους συνεργάτες της στο υπουργείο Μεταφορών για την άριστη, εξαιρετική συνεργασία που είχαν όλο αυτό το διάστημα, καλωσόρισε το νέο υφυπουργό και του ευχήθηκε “καλή επιτυχία στην άσκηση των καθηκόντων του”.

Η υφυπουργός, στην σύντομη ομιλία της αναφέρθηκε επιγραμματικά στο έργο της και τις άμεσες προτεραιότητες, όπως το νομοσχέδιο για τα υδατοδρόμια, για τα πρατήρια παροχής καυσίμων και ενέργειας, κωδικοποίηση νομοθεσίας του υπουργείου. Παράλληλα, ιδιαίτερη έμφαση έδωσε στην εθνική στρατηγική και το σχέδιο δράσης για την εφοδιαστική αλυσίδα, την αλλαγή του τρόπου διεξαγωγής των εξετάσεων για τα διπλώματα οδήγησης, τις παρεμβάσεις για τον ρόλο των μεικτών κλιμακίων ελέγχου, αλλά και τις συνδυασμένες μεταφορές – σιδηροδρομικές υποδομές.

Από την πλευρά του, ο νέος υφυπουργός Νίκος Μαυραγάνης αναφέρθηκε σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο, στη συνεργασία που είχε με τον υπουργού Υποδομών – Δικτύων, ως ειδικός συνεργάτης του τέως υφυπουργού Παναγιώτη Σγουρίδη λέγοντας μάλιστα, πως “αυτή ήταν κυρίως η αιτία στο να αποδεχθεί την θέση”…

Τέλος, αναφέρθηκε προσωπικά στον Χρήστο Σπίρτζη κάνοντας λόγο για καλό επιστήμονα και επιτυχημένο υπουργό. “Είναι θεματοφύλακας αξιών, αναγνωρίζω στο πρόσωπό του την εξαίρετη δουλειά για να προχωρήσει η χώρα” είπε χαρακτηριστικά ο Νίκος Μαυραγάνης.


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.