Quantcast
Γεννηματά: Η υποχώρηση είναι δεδομένη, το μπουγιουρντί έρχεται - enikonomia.gr
share

Γεννηματά: Η υποχώρηση είναι δεδομένη, το μπουγιουρντί έρχεται

δημοσιεύτηκε:

Η Φώφη Γεννηματά μιλώντας στην «Εφημερίδα των Συντακτών» επέκρινε την κυβέρνηση για το κλείσιμο της αξιολόγησης υποστηρίζοντας ότι σκηνοθετεί ήδη μια νέα συνθηκολόγηση, κι αγοράζει πολιτικό χρόνο, μεγαλώνοντας το λογαριασμό τον οποίο φορτώνει στις πλάτες του ελληνικού λαού.

«Από τη μία, οι απαιτήσεις των ακραίων συντηρητικών κύκλων της Ευρώπης, των ΗΠΑ και του ΔΝΤ κι από την άλλη η κυβερνητική ανικανότητα, μας παγιδεύουν στο επικίνδυνο δίλημμα “Grexit ή διαρκής λιτότητα”. Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα», αναφέρει η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, και τονίζει:«Από το “δεν θα ψηφίσουμε νέα μέτρα”, πήγε στο “δεν θα υποχωρήσουμε στις αρχές μας”. Η υποχώρηση είναι δεδομένη. Το μπουγιουρντί έρχεται». Η κ. Γεννηματά προσθέτει μάλιστα ότι η Δημοκρατική Συμπαράταξη δεν πρόκειται σε καμιά περίπτωση να ψηφίσει νέα μέτρα.

Δηλώνει ότι φιλοδοξεί η Δημοκρατική Συμπαράταξη να μην είναι απλώς ρυθμιστής αλλά πρωταγωνιστής θετικών εξελίξεων και εγγυητής μια βιώσιμης λύσης για την Ελλάδα και τους Έλληνες.

Σχετικά με τις διεργασίες στο χώρο της Κεντροαριστεράς η επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης επισημαίνει ότι «πάμε μαζί, με όσους φυσικά το επιθυμούν. Έχουμε σε μεγάλο βαθμό επιτύχει την ενότητα και τη διεύρυνση της παράταξης. Δεν κλείσαμε την πόρτα σε κανένα. Καλό όμως είναι ο καθένας να έχει συναίσθηση του μεγέθους του και των ευθυνών του απέναντι στη χώρα. Το νέο χτίζεται από τους παρόντες».


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.