Quantcast
ΕΣΕΕ: Πρωτόκολλο συνεργασίας με τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Καλλυντικών - enikonomia.gr
share

ΕΣΕΕ: Πρωτόκολλο συνεργασίας με τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Καλλυντικών

δημοσιεύτηκε:

Υπεγράφη συμφωνία συνεργασίας μεταξύ της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου & Επιχειρηματικότητας (ΕΣΕΕ) και του Πανελλήνιου Συνδέσμου Βιομηχάνων & Αντιπροσώπων Αρωμάτων & Καλλυντικών (ΠΣΒΑΚ), από τους προέδρους των δύο φορέων κκ. Βασίλη Κορκίδη και Θεόδωρο Γερμενίτη.

Οπως είπε ο Β. Κορκίδης, στόχος της συνεργασίας είναι η καλύτερη και αποτελεσματικότερη εξυπηρέτηση των μελών αμφότερων των οργανώσεων, με την πραγματοποίηση κοινών δράσεων που θα στοχεύουν:

• Στην προώθηση της αμοιβαίας προσπάθειας σε όλους τους τομείς για την κατοχύρωση, διαφύλαξη και προαγωγή των κοινών επαγγελματικών, οικονομικών και κοινωνικών συμφερόντων των μελών μας.

• Στην κατεύθυνση ανάπτυξης της ενότητας και της μαζικότητας της εκπροσώπησης των δύο Οργανώσεων.

• Στην ανταλλαγή πληροφοριών και εμπειριών σχετικά με την εξέλιξη και ανάπτυξη της οικονομικής δραστηριότητας που εκπροσωπούμε, ιδιαίτερα στους τομείς επαγγελματικών και οικονομικών συνεργασιών, διοίκησης, επιχειρηματικότητας, επιμόρφωσης, επαγγελματικής κατάρτισης κ.λπ.

• Στην συστηματική και επιστημονική μελέτη των θεμάτων και προβλημάτων των κλάδων μας και την κατάρτιση προτάσεων προώθησής τους.

• Στην προώθηση και να ενθάρρυνση της ανάπτυξης συνεργατικών οικονομικών και επαγγελματικών σχέσεων μεταξύ των μελών μας.

• Στην συνεργασία για την προώθηση της αναπτυξιακής διαδικασίας, την αύξηση της απασχόλησης και την προστασία και ενημέρωση του κοινού.


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.