Quantcast
Χανιά: Την παραχώρηση υπαίθριου θεάτρου που ανήκει στον ΟΑΕΔ ζητά ο δήμαρχος - enikonomia.gr
share

Χανιά: Την παραχώρηση υπαίθριου θεάτρου που ανήκει στον ΟΑΕΔ ζητά ο δήμαρχος

δημοσιεύτηκε:

Την παραχώρηση του υπαίθριου θεάτρου, που βρίσκεται στην περιοχή των Λενταριανών στο δήμο Χανίων, ζητά ο δήμαρχος Τάσος Βάμβουκας, με επιστολή, που απέστειλε στη διοικήτρια του ΟΑΕΔ Μαρία Καραμεσίνη.

Το θέατρο είναι ιδιοκτησίας του πρώην Οργανισμού Εργατικής Κατοικίας και σήμερα του ΟΑΕΔ και με την επιστολή του δημάρχου ζητείται η δωρεάν παραχώρηση χρήσης του στο δήμο. Στην επιστολή του ο κ. Βάμβουκας αναφέρει μεταξύ άλλων ότι «πρόκειται για έναν χώρο, τον οποίο ο δήμος μπορεί και θέλει να αξιοποιήσει για τη διεξαγωγή πολιτιστικών εκδηλώσεων. Το υπαίθριο θέατρο, εφόσον παραχωρηθεί στο δήμο, μπορεί να πάρει ξανά ζωή, να γίνει πόλος έλξης για την περιοχή και να ενταχθεί επίσημα στους χώρους, που διεξάγονται εκδηλώσεις του καλοκαιρινού πολιτιστικού μας προγράμματος κάτι που έχει ιδιαίτερη ανάγκη η περιοχή και οι κάτοικοί της».

Στην ίδια επιστολή, ο δήμαρχος Χανίων ζητά την επίσπευση των διαδικασιών ανανέωσης παραχωρήσεων άλλων ακινήτων του ΟΑΕΔ προς το δήμο, τα οποία χρησιμοποιούνται ήδη για κοινωνικές και άλλες ανάγκες, αναφέρει το ΑΠΕ.


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.