Quantcast
Λαφαζάνης: Ευρωζώνη και ΕΕ δεν έχουν μέλλον - enikonomia.gr
share

Λαφαζάνης: Ευρωζώνη και ΕΕ δεν έχουν μέλλον

δημοσιεύτηκε:

«Ο γερμανο-γαλλικός άξονας έχει πλέον τραυματιστεί βαρύτατα και μαζί με την Ευρωζώνη και την ΕΕ δεν έχουν μέλλον» δήλωσε ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, αναφερόμενος στο αποτέλεσμα του α’ γύρου των προεδρικών εκλογών στη Γαλλία.

Ο γραμματέας του Πολιτικού Συμβουλίου της Λαϊκής Ενότητας κάνει λόγο για μεγάλη επιτυχία του Ζαν Λικ Μελανσόν και της γαλλικής Αριστεράς και υπογραμμίζει ότι «η Αριστερά αποδεικνύεται “εφτάψυχη”».

Ο κ. Λαφαζάνης εκτιμά ότι η Γαλλία μετά τον πρώτο γύρο των προεδρικών εκλογών δεν θα μείνει ίδια. «Όσο και αν πανηγυρίζει το γερμανικό και ευρωπαϊκό κατεστημένο, η νίκη του στις γαλλικές εκλογές είναι πύρρειος και χωρίς προοπτική. Ο γερμανο-γαλλικός άξονας έχει πλέον τραυματιστεί βαρύτατα και μαζί με την ευρωζώνη και την ΕΕ δεν έχουν μέλλον, ίσως και άμεσο μέλλον» σημειώνει ο γραμματέας της ΛΑΕ.

Καταλήγοντας στη δήλωσή του, ο κ. Λαφαζάνης, όπως αυτή διανεμήθηκε από το γραφείο τύπου της ΛΑΕ, αναφέρει σύμφωνα με το ΑΠΕ πως: «Το μήνυμα των γαλλικών εκλογών είναι μήνυμα συμπόρευσης και αγώνα για όλες τις δυνάμεις της Αριστεράς στην Ελλάδα». Τέλος υπογραμμίζει την ανάγκη «να γκρεμιστεί το μνημονιακό καθεστώς, οι πολιτικοί υπάλληλοι και η ολιγαρχία που το στηρίζουν και λεηλατούν τον τόπο και το λαό».


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.