Quantcast
Αυτά θα πει ο Μητσοτάκης στη Βουλή - enikonomia.gr
share

Αυτά θα πει ο Μητσοτάκης στη Βουλή

δημοσιεύτηκε:

Ολομέτωπη επίθεση στην κυβέρνηση αναμένεται να εξαπολύσει ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης απόψε από το βήμα της Βουλής.

«Αυτό που ζούμε σήμερα είναι ένας εφιάλτης. Ένας εφιάλτης, όμως που δεν ήταν νομοτέλεια, αλλά αποτέλεσμα των καταστροφικών επιλογών της σημερινής κυβέρνησης. Οφείλεται στον κ. Τσίπρα και στον κ. Καμμένο, στον ΣΥΡΙΖΑ και στους ΑΝΕΛ» αναμένεται να πει o κ. Μητσοτάκης προσθέτοντας:

«Και έχει θύμα την ελληνική κοινωνία που παρακολουθεί την πατρίδα μας να μετατρέπεται σε αποικία λιτότητας. Αν ο κ. Τσίπρας και ο κ. Καμμένος δεν είχαν έλθει στην εξουσία, όπως ήλθαν, και δεν έκαναν όσα έκαναν, η Ελλάδα, σήμερα, θα είχε επανέλθει στην ανάπτυξη. Και θα ήταν μια κανονική χώρα της Ευρωζώνης.

Όπως η Κύπρος, η Πορτογαλία, η Ιρλανδία. Και θα συζητούσαμε για το πώς θα χτίσουμε το κοινό μας μέλλον αντί να βλέπουμε την κυβέρνηση να προσπαθεί να κρύψει την αλήθεια μέσα στα ερείπια. Σύμφωνα με τις προβλέψεις, που δημοσιοποίησε στο τέλος του 2014 η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, το ΑΕΠ της χώρας στο τέλος του 2017 θα έφτανε τα 207 δισ.

Σύμφωνα με τις δικές σας προβλέψεις, στο μεσοπρόθεσμό που καταθέτετε, το ΑΕΠ της χώρας στο τέλος του 2017 θα φτάσει τελικά τα 181 δισ. Χάσαμε 26 δισ εθνικού πλούτου.

Τρία χαμένα χρόνια για την Ελλάδα. Και 14,2 δισ πρόσθετα βάρη για τους Έλληνες. Αυτός είναι ο λογαριασμός Τσίπρα – Καμμένου».

Διαβάστε περισσότερα στο enikos.gr


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.