Quantcast
Χριστοφιλοπούλου: Ανίκανος να φέρει την παραμικρή συμφωνία για το χρέος ο Τσίπρας - enikonomia.gr
share

Χριστοφιλοπούλου: Ανίκανος να φέρει την παραμικρή συμφωνία για το χρέος ο Τσίπρας

δημοσιεύτηκε:

Σκληρή κριτική κατά του Αλέξη Τσίπρα, κατηγορώντας τον ότι δεν είναι ικανός να επιτύχει ευνοϊκή συμφωνία για το χρέος εξαπολύει η βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Εύη Χριστοφιλοπούλου, στη συνέντευξή της στο Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων. «Ο μόνος τρόπος να πιάσουν τόπο οι θυσίες του ελληνικού λαού είναι να υπάρξει εθνική γραμμή και διαπραγμάτευση για το χρέος στη βάση της συμφωνίας του 2012», σημειώνει προσθέτοντας ότι «οτιδήποτε λιγότερο από αυτές τις ρυθμίσεις θα αποτελεί μεγάλη αποτυχία και υποχώρηση».

Επικρίνει επιπλέον τον πρωθυπουργό ότι είναι «έτοιμος για κάθε υποχώρηση προκειμένου να επιβιώσει πολιτικά. Ο κ. Τσίπρας επιδεικνύει πρωτοφανή κυνισμό και εξουσιολαγνεία».

Η βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης τάσσεται υπέρ της συγκρότησης ενιαίου φορέα της Κεντροριστεράς, χαιρετίζοντας τη πρόταση της Φώφης Γεννηματά για ανοικτές και διαφανείς διαδικασίες εκλογής αρχηγού της παράταξης από τη βάση. Καλεί τους πάντες να παραμερίσουν τις προσωπικές στρατηγικές και να συνδιαμορφώσουν τις διαδικασίες εκλογής νέου αρχηγού. «Όσοι επιθυμούν να θέσουν υποψηφιότητα είναι αναγκαίο να δεσμευθούν ότι θα παραμείνουν στην παράταξη στην περίπτωση που ηττηθούν», υπογραμμίζει.


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.