Quantcast
Καββαδία: Ξέρουμε τις αδυναμίες και τα λάθη μας και ξέρουμε όμως τι έχουμε πετύχει - enikonomia.gr
share

Καββαδία: Ξέρουμε τις αδυναμίες και τα λάθη μας και ξέρουμε όμως τι έχουμε πετύχει

δημοσιεύτηκε:

«Είμαι η τελευταία που θα ισχυριζόμουν ότι δεν υπάρχει πρόβλημα και ότι οι Έλληνες πολίτες, όλοι μας, δεν βιώνουμε δύσκολες καταστάσεις. Τα πράγματα είναι δύσκολα, κανείς δεν το αρνείται αυτό, η προσπάθεια ωστόσο που γίνεται είναι ακριβώς για να υπάρξει μια ομαλοποίηση της (οικονομικής) κατάστασης και επιδιώκουμε, στο μέτρο του δυνατού, να ασκήσουμε μια πολιτική η οποία θα έχει σαφές ταξικό πρόσημο».

Την επισήμανση έκανε η βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Β΄ Αθήνας Αννέτα Καββαδία μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων «Πρακτορείο 104,9 FM».

Αναφερόμενη στις κινητοποιήσεις που έκαναν οι εργαζόμενοι καθαριότητας στην ΠΟΕ-ΟΤΑ, τόνισε ότι μπαίνει «πολύ εύκολα στη θέση τους», καθώς και η ίδια εργάζονταν στην ΕΡΤ επί 20 χρόνια ως συμβασιούχος και γνωρίζει τι σημαίνει εργασιακή ανασφάλεια.

«Αυτό που θέλω να στηλιτεύσω είναι η υποκριτική στάση των δυνάμεων εκείνων, οι οποίες δημιούργησαν το πρόβλημα, δημιούργησαν στρατιές συμβασιούχων και τώρα κουνάνε το δάχτυλο, κλείνοντας τα μάτια στο πρόβλημα που οι ίδιοι έχουν δημιουργήσει» δήλωσε η κ. Καββαδία και κατέληξε: «Υπάρχουν προβλήματα για τα οποία καλό θα ήταν να γίνεται κάποια αυτοκριτική. Στην κυβέρνηση γίνεται, ξέρουμε τις αδυναμίες και τα λάθη μας και ξέρουμε όμως και τι έχουμε πετύχει, ενώ οι άνθρωποι που δημιούργησαν αυτό το πρόβλημα, είχαν μάθει να το κρύβουν κάτω από το χαλί».


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.