Quantcast
Λαφαζάνης: Μεγάλη απάτη η έξοδος στις αγορές - enikonomia.gr
share

Λαφαζάνης: Μεγάλη απάτη η έξοδος στις αγορές

δημοσιεύτηκε:

«Μεγάλη απάτη και μεγάλη ληστεία σε βάρος του ελληνικού λαού» χαρακτηρίζει την έξοδο της χώρας στις αγορές ο γραμματέας της ΠΓ της Λαϊκής Ενότητας Παναγιώτης Λαφαζάνης με συνέντευξή του στον Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής.

Όπως εξηγεί «ο ελληνικός λαός χαρίζει στην κερδοσκοπία πάνω 100 εκατ. ευρώ ετησίως», ενώ κατηγορεί την κυβέρνηση ότι με αυτή την κίνηση εξυπηρέτησε το ευρωπαϊκό και κυρίως το γερμανικό κατεστημένο «στέλνοντας το μήνυμα ότι η Ελλάδα δεν χρειάζεται καμία, έστω και υποτυπώδη ελάφρυνση χρέους».

Αναφερόμενος στην προοπτική κοινού μετώπου των αντιμνημονιακών δυνάμεων, ο κ. Λαφαζάνης δηλώνει με βεβαιότητα ότι σε αυτό θα συμπεριληφθούν «όλες ανεξαιρέτως οι ριζοσπαστικές αντιμνημονιακές δυνάμεις». Γνωστοποίησε ότι υπάρχει ήδη αμοιβαία βούληση για συνεργασία με το «Σχέδιο Β» του Αλέκου Αλαβάνου, ενώ έκανε λόγο και για θετική κινητικότητα προς αυτή την κατεύθυνση από την ”Πλεύση Ελευθερίας” της Ζωής Κωνσταντοπούλου.

Για το εναλλακτικό σχέδιο της εξόδου από το ευρώ, ο επικεφαλής της ΛΑΕ αναφέρει ότι κατατέθηκε από τον ίδιο, το Αριστερό Ρεύμα και μετέπειτα από την ”Αριστερή Πλατφόρμα” στον τότε ενιαίο ΣΥΡΙΖΑ μέσα από συνεχείς συζητήσεις και αντιπαραθέσεις πολύ πριν το κόμμα γίνει αξιωματική αντιπολίτευση και μετέπειτα κυβέρνηση.


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.