Quantcast
Ο Άδωνις Γεωργιάδης στον Realfm 97,8: Το επιπλέον μνημόνιο, το έχει ήδη υπογράψει ο κ. Τζανακόπουλος - enikonomia.gr
share

Ο Άδωνις Γεωργιάδης στον Realfm 97,8: Το επιπλέον μνημόνιο, το έχει ήδη υπογράψει ο κ. Τζανακόπουλος

δημοσιεύτηκε:

Απάντηση στον κυβερνητικό εκπρόσωπο Δημήτρη Τζανακόπουλο, ο οποίος δήλωσε οτι ο Κυριάκος Μητσοτάκης προτείνει νέο μνημόνιο,
έδωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης μέσω του Realfm 97,8.

Μιλώντας στην εκπομπή των Άκη Παυλόπουλου και Μάνου Νιφλή ο αντιπρόεδρος της ΝΔ είπε ότι ο κ. Τζανακόπουλος βρίσκεται σε σύγχυση. «Αυτό που είπε ο κ. Μητσοτάκης είναι ότι ή θα έχουμε τη συμφωνία που πέτυχε ο Τσίπρας που προβλέπει 3,5% πλεονάσματα ή θα προσπαθήσουμε να αλλάξουμε αυτή τη συμφωνία και να μετατρέψουμε το 3,5 σε 2% ,με αντάλλαγμα κάποιες μεταρρυθμίσεις.

Άρα, το μνημόνιο , το επιπλέον του 2018 το έχει υπογράψει ήδη ο κ. Τζανακόπουλος, διότι ήδη δεσμεύει τη χώρα μέχρι το 2023 και με μέτρα και με συγκεκριμένο στόχο πλεονασμάτων» τόνισε ο κ. Γεωργιάδης.

Συνεπώς, υπογράμμισε, «ο κ. Μητσοτάκης δεν αναφέρεται σε τίποτα διαφορετικό από την προσπάθεια να ανατρέψει μια πάρα πολύ κακή συμφωνία που έχει υπογράψει ο κ. Τσίπρας και εξυπηρετεί ο κ. Τζανακόπουλος».

Ερωτηθείς για την αντίδραση των δανειστών στο σχέδιο που παρουσίασε ο πρόεδρος της ΝΔ, είπε. «Εφόσον το σχέδιο που παρουσιάζουμε είναι μεταρρυθμ ιστικό και εφαρμόζεται, οι δανειστές θα είναι υπέρ της αλλαγής των στόχων.

Όταν δουν οι δανειστές εφαρμογή, από μια αξιόπιστη κυβέρνηση πραγματικών μεταρρυθμίσεων, οι στόχοι θα αλλάξουν και οι φόροι θα πέσουν».

Πηγή Πληροφοριών:enikos.gr

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.