Quantcast
Νέα Δημοκρατία: Προγραμματικό συνέδριο 15-17 Δεκεμβρίου - enikonomia.gr
share

Νέα Δημοκρατία: Προγραμματικό συνέδριο 15-17 Δεκεμβρίου

δημοσιεύτηκε:

Του Βασίλη Σκουρή

Με έκτακτο Συνέδριο θέσεων και αρχών που θα πραγματοποιηθεί 15 με 17 Δεκεμβρίου επιδιώκει η Νέα Δημοκρατία να εξειδικεύσει περαιτέρω το εναλλακτικό προγραμματικό της πλαίσιο.

Το Συνέδριο θα εξαγγείλει σήμερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης, στη συνεδρίαση των τομεαρχών του κόμματός του στις 10.30΄το πρωί, ενώ θα αναγγείλει και την πραγματοποίηση 7 προσυνεδρίων, το πρώτο εκ των οποίων όπως αποκαλύπτει το real.gr, θα γίνει στην ευρύτερη περιοχή του Πειραιά και συγκεκριμένα στη Νίκαια, στις 8 Οκτωβρίου.

Στο Συνέδριο και στα προσυνέδρια μάλιστα θα κληθούν πρόσωπα και φορείς εκτός Νέας Δημοκρατίας, καθώς η όλη διαδικασία θα χρησιμοποιηθεί και ως άνοιγμα στην κοινωνία αλλά και ως όχημα για την επίτευξη ευρύτερων διευρύνσεων. Η δε σύνθεση του Συνεδρίου θα είναι η σύνθεση του τελευταίου τακτικού Συνεδρίου της Νέας Δημοκρατίας, μαζί με τα εξωκομματικά πρόσωπα που θα προσκληθούν σε αυτό, ενώ το σύνθημα αναμένεται να είναι το «Αξίζουμε καλύτερα».

Η πραγματοποίηση του Συνεδρίου αποδεικνύει ότι η Νέα Δημοκρατία προετοιμάζεται για ένα αγώνα δρόμου και όχι για άμεσες κάλπες, ανεξαρτήτως του ότι θα επιμένει δημοσίως στην ανάγκη πολιτικής αλλαγής.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας στη συνεδρίαση τομεαρχών του κόμματός του, θα επιτεθεί με σφοδρότητα στον πρωθυπουργό. Σύμφωνα με τις πληροφορίες αναμένεται να τονίσει πως «προκαλεί εντύπωση ακόμα και για αυτή την κυβέρνηση η στήριξη που δίδει ο πρωθυπουργός σε πρόσωπα όπως ο σκανδαλώδης Καμμένος και ο ανίκανος και διεφθαρμένος Κουρουμπλής», ενώ θα εκτιμήσει ως θετική την απήχηση που είχε το μήνυμα που εξέπεμψε η αξιωματική αντιπολίτευση από το βήμα της ΔΕΘ.

Πηγή: Real.gr


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.