Quantcast
Κακλαμάνης στον Realfm 97,8: Απορώ με τον Τσακαλώτο για τις επενδύσεις - enikonomia.gr
share

Κακλαμάνης στον Realfm 97,8: Απορώ με τον Τσακαλώτο για τις επενδύσεις

δημοσιεύτηκε:

Ο αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Νικήτας Κακλαμάνης, σχολίασε μεταξύ άλλων τη συνέντευξη του υπουργού Οικονομικών, Ευκλείδη Τσακαλώτου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και τον Νίκο Χατζηνικολάου, μιλώντας στον Realfm 97,8.

“Είδα τη συνέντευξη με τον κ. Τσακαλώτο. Εκεί κυρίως που είπε ότι το ’18 θα έρθουν τόσες επενδύσεις που δεν θα ξέρουμε τι να τις κάνουμε”, ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Κακλαμάνης, ο οποίος στάθηκε και στην απάντηση του υπουργού για το γάλα και το ψωμί.

“Είπε ότι το λιανεμπόριο έχει αυξηθεί. Υπάρχει εβδομάδα που να μην δείτε προσφορές από τα μεγάλα σούπερ μάρκετ; Εσείς τι πιστεύετε, ότι έχουν τόσο μεγάλους τζίρους που για αυτό κάνουν τις προσφορές ή έχουν μειωθεί οι τζίροι τους και κάνουν τις προσφορές μπας και τις αυξήσουν; Εκεί είναι η ιστορία”, σημείωσε ο αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας.

Ο κ. Κακλαμάνης επισήμανε ότι ο υπουργός Οικονομικών “έβαλε ταφόπλακα σε ότι αφορά τα κόκκινα δάνεια προκειμένου να προτιμούνται, όχι οι μπαταχτσήδες, οι άνθρωποι που δεν μπορούν να πληρώσουν, το να προηγούνται, αν μπορούν να βρουν να δανειστούν από κάποιο φίλο τους και να αγοράσουν αυτοί το δάνειο τους σε σχέση με τα funds, όπως έγινε στην Κύπρο”.

Αναφερόμενος στην επένδυση στο Ελληνικό και το ΚΑΣ, ο αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας δήλωσε μεταξύ άλλων: “Οι θεσμικές διαδικασίες πρέπει να τηρούνται. Εγώ αμφιβάλλω εάν είναι θεσμικές. Το ΚΑΣ πρέπει να έχει λόγο, όχι όμως να διαδηλώνουν έξω από το υπουργείο Πολιτισμού και να είναι επικεφαλής της διαδήλωσης ένα πολύ σημαντικό στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Φίλης. Αυτό δεν δείχνει θεσμική διαδικασία, δείχνει ότι χρησιμοποιείται ένας θεσμός, που όλοι οφείλουμε να τον σεβόμαστε, για να περάσει πολιτικές θέσεις” και πρόσθεσε:

“Ο αναθεωρημένος νόμος του Ελληνικού ψηφίστηκε πριν από 1,5 περίπου χρόνο με μία πρωτοφανή πλειοψηφία, περίπου τα τρία τέταρτα της Βουλής. Τι άλλη θωράκιση θεσμική ήθελε η κυβέρνηση για να έχει λύσει μέσα στον 1,5 χρόνο το θέμα;”

Ακούστε το ηχητικό:


Πηγή: enikos.gr

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.