Quantcast
Taxibeat: Ο Λυμπερόπουλος πολεμάει τους σύμμαχους των ταξί - enikonomia.gr
share

Taxibeat: Ο Λυμπερόπουλος πολεμάει τους σύμμαχους των ταξί

δημοσιεύτηκε:

Αιχμές κατά του προέδρου του Συνδικάτου Αυτοκινητιστών Ταξί Αττικής Θύμιου Λυμπερόπουλου άφησε ο Νίκος Δρανδάκης, ιδρυτής της Beat (τέως Taxibeat), μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή των Άκη Παυλόπουλου και Μάνου Νιφλή.

Συγκεκριμένα στις αιτιάσεις του κ. Λυμπερόπουλου που έκανε λόγο για αθέμιτο ανταγωνισμό, απάντησε: «Για ανταγωνισμό απέναντι σε ποιον μιλάει; Και εκείνος ως θεματοφύλακας ποιου μιλάει; Ποιον εκπροσωπεί ο κ. Λυμπερόπουλος, ποιο είναι το πρόβλημα του για τον ανταγωνισμό; Απ’ ό,τι ξέρω εκπροσωπεί τους οδηγούς ταξί, δεν ξέρω σε τι τον αφορά ο ανταγωνισμός».

«Φαίνεται να ανταγωνίζεται μια ιδιωτική εταιρεία τη στιγμή που εκείνος δεν δραστηριοποιείται επαγγελματικά. Ο μόνος που θα είχε λόγο να μας πολεμήσει θα ήταν κάποιος ανταγωνιστής. Ο κ. Λυμπερόπουλος δεν ξέρω γιατί μας ανταγωνίζεται και γιατί προσπαθεί να περιορίσει τη δραστηριότητά μας… Η taxibeat είναι ο σύμμαχος των ταξί και ο κ. Λυμπερόπουλος πολεμάει τον σύμμαχο των ταξί . Δεν είναι καθόλου κατανοητό όλο αυτό» πρόσθεσε.

Επίσης, ο κ. Δρανδάκης είπε πως από την πρώτη ημέρα ίδρυσής της, η εταιρεία έχει πληρώσει 5 εκατ. ευρώ σε φόρους και εισφορές και απασχολεί 100 άτομα. Όπως σημείωσε, παρότι η μητρική εταιρεία είναι στο Λονδίνο, υπάρχει εταιρεία στην Ελλάδα και για τις δραστηριότητες στη χώρα οι φόροι πληρώνονται κανονικά.

Ο ιδρυτής της Taxibeat αποκάλυψε ότι το απόγευμα της Παρασκευής συνομίλησε με τον υπουργό Υποδομών και Μεταφορών Χρήστο Σπίρτζη ο οποίος ούτε διέψευσε ούτε επιβεβαίωσε όσα έχουν διαρρεύσει σχετικά με το νομοσχέδιο.

«Έχω πάρει τη διαβεβαίωση ότι πριν έρθει το νομοσχέδιο στη βουλή, θα έχουμε την ευκαιρία να πούμε τη γνώμη μας . Μας ικανοποιεί αυτό. Το ζητούμενο ήταν να μπορούμε να πούμε τη γνώμη μας αφού ακούσουμε τις ιδέες του υπουργείου γιατί μέχρι τώρα ακούγαμε μόνο τις δηλώσεις του κ. Λυμπερόπουλου» ανέφερε.


Πηγή Πληροφοριών:enikos.gr

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.