Quantcast
Ο Δένδιας στον Realfm 97,8: Η ΝΔ δεν θα αναζητήσει προεκλογικά εταίρους - enikonomia.gr
share

Ο Δένδιας στον Realfm 97,8: Η ΝΔ δεν θα αναζητήσει προεκλογικά εταίρους

δημοσιεύτηκε:

“Η δική μας στόχευση είναι να έχουμε μία αυτοδύναμη κυβέρνηση, δεν είναι να αναζητήσουμε πριν από τις εκλογές εταίρους” είπε μεταξύ άλλων ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Νίκος Δένδιας, μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.

Κληθείς να σχολιάσει τις εκλογές για την ανάδειξη του αρχηγού στον νέο φορέα της Κεντροαριστεράς, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ σημείωσε ότι “εμένα μου έκανε μεγάλη ευχαρίστηση το γεγονός ότι πάνω από 200.000 συμπολίτες μας πήγαν και ψήφισαν. Θέλω να συγχαρώ και αυτούς και την Κεντροαριστερά, η οποία παραμένει δραστήρια στο πλαίσιο της ελληνικής Δημοκρατίας. Ελπίζω ότι θα υπάρξει ένας νέος φορέας ο οποίος θα συνεισφέρει καινούργιες ιδέες και ζωτικότητα στο διαρκή πολιτικό διάλογο και μία φωνή λογικής και μετριοπάθειας, η οποία θα μπορούσε μαζί με τη δική μας φωνή, τη φωνή της Κεντροδεξιάς, της ΝΔ, να δημιουργήσει ένα ευρύτερο κλίμα συναινέσεων στα μεγάλα εθνικά προβλήματα και αν θέλετε να οδηγήσει και τον ΣΥΡΙΖΑ σε μία μετριοπαθή αντίληψη σε πολλά πράγματα”.

Στο ερώτημα εάν θα μπορούσε ο νέος φορέας της Κεντροαριστεράς να είναι πιθανός εταίρος της ΝΔ μετά τις εκλογές ο κ. Δένδιας απάντησε: “Για συνεργασίες στο μέλλον κανείς δεν ξέρει και κανείς δεν μπορεί να μιλήσει. Χωρίς να θέλω να ακουστώ αλαζών, η δική μας στόχευση είναι να έχουμε μία αυτοδύναμη κυβέρνηση, δεν είναι να αναζητήσουμε πριν από τις εκλογές εταίρους”

Ακούστε το ηχητικό:


Πηγή: enikos.gr

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.