Quantcast
H «Αγορά» που κυκλοφορεί αυτό το Σάββατο - enikonomia.gr
share

H «Αγορά» που κυκλοφορεί αυτό το Σάββατο

δημοσιεύτηκε:

Με τίτλο «Τελευταίο “χαρτί” ο ΦΠΑ στα νησιά»  κυκλοφορεί αυτό το Σάββατο η «Αγορά». Η εφημερίδα αποκαλύπτει ότι στο Eurogroup της Δευτέρας η κυβέρνηση, για να επιτύχει συμφωνία, θα προτείνει την αύξηση του φόρου σε «πολυτελείς» τουριστικούς προορισμούς, αν οι εταίροι απορρίψουν το μεταρρυθμιστικό πακέτο που έχει ήδη κατατεθεί προς αξιολόγηση.  
 
Επίσης, η «Αγορά»:

  • Φιλοξενεί συνέντευξη του υπουργού Εθνικής Αμυνας και προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνου Καμμένου, ο οποίος τονίζει: «Δημοψήφισμα αν μας πιέσουν οι δανειστές!»
  • φέρνει στο φως την ρύθμιση για τις 100 δόσεις που θα παρουσιάσει η ελληνική πλευρά στο Eurogroup αλλά και τις ενστάσεις που έχουν διατυπώσει οι εκπρόσωποι της Κομισιόν και του ΔΝΤ.

Η εφημερίδα φιλοξενεί συνέντευξη του υπουργού Εργασίας Πάνου Σκουρλέτη, ο οποίος δηλώνει: «Να ανοίξουμε άμεσα το θέμα της βιωσιμότητας του χρέους» και του βουλευτή της ΝΔ Ευριπίδη Στυλιανίδη, ο οποίος επισημαίνει: «Μπορεί να προκύψει μεγάλος κυβερνητικός συνασπισμός». 
 
Τέλος, η «Α» δημοσιεύει φωτογραφίες από τα σπίτια του υπουργού Οικονομικών, Γιάνη Βαρουφάκη, σε Ακρόπολη και Αίγινα, τα οποία νοικιάζει όταν δεν τα χρησιμοποιεί.
Στην «Αγορά» αρθρογραφούν: Νίκος Παπανδρέου, Θόδωρος Ρουσόπουλος, Γιάννης Τριάντης και ο συντονιστής του γραφείου Προϋπολογισμού της Βουλής Παναγιώτης Λιαργκόβας.

Τo Σάββατο με την «Αγορά»: Demis Roussos Live – 2 cd με όλες τις επιτυχίες


DEMIS ROUSSOS LIVE
Για πρώτη φορά στην Ελλάδα ένα διπλό live cd με όλες τις επιτυχίες του μεγάλου ερμηνευτή. Μια συλλεκτική έκδοση που δεν πρέπει να χάσετε.
(περιέχει και το Rain and Tears)
Το Σάββατο η κασετίνα και με τα 2 cd.

Δείτε εδώ το τηλεοπτικό σποτ με τις προσφορές:


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.