Quantcast
«Κληρώνει» σήμερα η σούπερ φορο-λοταρία για 10.000 τυχερούς - Στο TAXISnet οι λαχνοί - enikonomia.gr
share

«Κληρώνει» σήμερα η σούπερ φορο-λοταρία για 10.000 τυχερούς – Στο TAXISnet οι λαχνοί

δημοσιεύτηκε:

Αναρτήθηκαν στην ιστοσελίδα της ΑΑΔΕ οι λαχνοί που έχει συγκεντρώσει κάθε φορολογούμενος για τη σούπερ κλήρωση το βράδυ της Κυριακής, όπου 10.000 τυχεροί θα κερδίσουν από 1.000 ευρώ.

Οι φορολογούμενοι θα μπορούν με την εισαγωγή των κωδικών στην παρακάτω διεύθυνση: http://www.aade.gr/menoy/meniaies-synallages-kai-lachnoi να πληροφορηθούν την αξία των συναλλαγών που πραγματοποίησαν με πλαστικό χρήμα κατά των προηγούμενων μηνών, το πλήθος των λαχνών που έχουν συγκεντρώσει καθώς και τους αριθμούς με τους οποίους θα λάβουν μέρος στην κλήρωση.

Θυμίζουμε ότι στην σούπερ – φορολοταρία που θα πραγματοποιηθεί την παραμονή των Χριστουγέννων θα διεξαχθούν συνολικά δέκα κληρώσεις από 1.000 τυχερούς, για τους μήνες από τον Ιανουάριο έως τον Σεπτέμβριο, καθώς και για τις συναλλαγές του Νοεμβρίου.

Τα αποτελέσματα της κλήρωσης θα αναρτηθούν στο TAXISnet. Εκεί θα έχουν πρόσβαση οι φορολογούμενοι εφόσον εισέλθουν στην ιστοσελίδα της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων( www.aade.gr) και «πατήσουν» την ένδειξη «Δημόσιες Κληρώσεις».

Κατόπιν με τη χρήση των προσωπικών κωδικών πρόσβασης στο TAXIS που διαθέτουν θα μπορούν να δουν αν περιλαμβάνονται στους 10.000 τυχερούς. Βεβαίως το υπουργείο Οικονομικών θα ενημερώσει τους τυχερούς μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος που θα αποστείλει στους προσωπικούς λογαριασμούς τους στο TAXISnet.

Το υπουργείο Οικονομικών σχεδιάζει να καταθέσει το χρηματικό έπαθλο των 1.000 ευρώ στους λογαριασμούς των 10.000 τυχερών στις 29 Δεκεμβρίου. Στο τέλος Ιανουαρίου θα πραγματοποιηθεί η επόμενη δημόσια κλήρωση που θα αφορά τις δαπάνες των φορολογούμενων το μήνα Δεκέμβριο.

Στόχος του υπουργείου Οικονομικών είναι μέσω των δημοσίων κληρώσεων να ενισχύσει τις ηλεκτρονικές συναλλαγές μεταξύ των φορολογούμενων που αποτελούν όπλο στη μάχη κατά της φοροδιαφυγής.


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.