Quantcast
Πυρετώδεις προετοιμασίες για το συλλαλητήριο της Αθήνας - Το σποτ των διοργανωτών...ο Μίκης και ο Σπανουδάκης - ΒΙΝΤΕΟ - enikonomia.gr
share

Πυρετώδεις προετοιμασίες για το συλλαλητήριο της Αθήνας – Το σποτ των διοργανωτών…ο Μίκης και ο Σπανουδάκης – ΒΙΝΤΕΟ

δημοσιεύτηκε:

Σε θέσεις μάχης διοργανωτές, αστυνομία και κυβέρνηση ενόψει του συλλαλητηρίου της Κυριακής στην Αθήνα.

Οι διοργανωτές έχοντας πάρει την ευλογία του Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου, έδωσαν στην δημοσιότητα ειδικό σποτ που καλεί τους Έλληνες στο Σύνταγμα να ενωθούν κάτω από το γαλανόλευκο της σημαίας.

Να πετάξουν από πάνω τους κομματικές ταμπέλες στοχεύουν οι διοργανωτές, προσδοκώντας μεγαλύτερη συμμετοχή από το συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης.

Ηχηρό αναμένεται να είναι το μήνυμα του Μίκη Θεοδωράκη από την εξέδρα. Ο Σταμάτης Σπανουδάκης που έχει βάλει την ξεχωριστή του σφραγίδα με το έργο του για τον Μέγα Αλέξανδρο καλεί με ανάρτησή του στο Facebook τον κόσμο στην πλατεία.

“Σεμνά και ταπεινά προτρέπω όλους τους Έλληνες που στην ψυχή τους χτυπάει η Ελλάδα, να είναι εκεί, να μην φοβηθούνε να πάνε, να μην το αμελήσουν” είναι η προτροπή του κυρίου Σπανουδάκη.

Έχουν όλα προβλεφθεί για την μεγάλη ειρηνική πανεθνική συγκέντρωση επιμένουν οι διοργανωτές, δείχνοντας προς την ΓΑΔΑ ως προς τα μέτρα ασφαλείας.

Η ευλογία της εκκλησίας στο συλλαλητήριο δόθηκε και θα δώσουν το παρών πολλοί ιεράρχες.

Δείτε το βίντεο του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΑΝΤ1:


Πηγή: enikos.gr

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.