Quantcast
Τζανακόπουλος: Η ΝΔ έχει στρώσει το χαλί στον εθνικισμό, τρέφει το τέρας - ΒΙΝΤΕΟ - enikonomia.gr
share

Τζανακόπουλος: Η ΝΔ έχει στρώσει το χαλί στον εθνικισμό, τρέφει το τέρας – ΒΙΝΤΕΟ

δημοσιεύτηκε:

Δριμεία επίθεση του κυβερνητικού εκπροσώπου Δημήτρη Τζανακόπουλου εναντίον του πρώην Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά και του προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη από το βήμα της Βουλής κατά τη διάρκεια της τοποθέτησής του για τη πρόταση δυσπιστίας που κατέθεσε η αξιωματική αντιπολίτευση.

”Ο κ. Σαμαράς αποσταθεροποίησε πλήρως τις σχέσεις με τη γειτονική χώρα και τώρα νομίζει ότι θα βάλει εκβιαστικά βέτο στην προσπάθεια επίλυσης της διένεξης από τη κυβέρνηση , δεν θα το καταφέρει”, είπε από το βήμα της Βουλής ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

”Έχει ταλέντο στη διάσπαση της ΝΔ ο κ. Σαμαράς, το έχει ξανακάνει”, πρόσθεσε.

Παράλληλα, κατηγόρησε τον κ. Μητσοτάκη ότι ”απελευθέρωσε ένα βαθύ εθνικιστικό ιδεολογικό δυναμικό και μετέτρεψε τη ΝΔ σε εθνολαϊκιστικό μόρφωμα” προσθέτοντας ότι ”υπό την καθοδήγηση του κ .Σαμαρά, ο κ. Μητσοτάκης θεώρησε ότι βρήκε το πολιτικό θέμα που θα τον πάει σε εκλογές. Κάνοντας μία τεράστια πολιτική παραχώρηση στην ακροδεξιά ηγετική ομάδα την οποία ελέγχει ο κ. Σαμαράς και που τον κρατάει όμηρο, σήκωσε σημαία αντιπαράθεσης για το ζήτημα των διαπραγματεύσεων με τη ΠΓΔΜ. Δεν νομίζω ότι κατάλαβε ακριβώς τις συνέπειες της πολιτικής του επιλογής”.

Για την αναφορά Κ.Μπαρμπαρούση στο στρατό και το επεισόδιο της Παρασκευής, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος υποστήριξε ότι”έχετε στρώσει το χαλί στον εθνικισμό, τρέφετε το τέρας του εθνικισμού. Ο κ. Μητσοτάκης φέρει ακέραια και ολοκληρωτική την ευθύνη για ό,τι συνέβη χθες στη Βουλή”.

Δείτε το βίντεο:


Πηγή: enikos.gr

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.