Quantcast
Στην Αθήνα ο Μοσκοβισί -Ποιους θα συναντήσει - enikonomia.gr
share

Στην Αθήνα ο Μοσκοβισί -Ποιους θα συναντήσει

δημοσιεύτηκε:

Διήμερη επίσκεψη στην Αθήνα πραγματοποιεί από σήμερα, 2 Ιουλίου ο Επίτροπος Οικονομικών Υποθέσεων της Ε.Ε, Πιερ Μοσκοβισί, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της Κομισιόν.

Στο πλαίσιο της επίσκεψής του, ο Ευρωπαίος αξιωματούχος θα συναντηθεί με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο, τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, και τον υπουργό Οικονομικών, Ευκλείδη Τσακαλώτο.

Επίσης ο Επίτροπος Οικονομικών Υποθέσεων της Ε.Ε θα έχει επαφές με τον πρόεδρο της Ν.Δ., Κυριάκο Μητσοτάκη, αλλά και με την επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά.

Αύριο Τρίτη, στις 11.30 το πρωί, ο κ. Μοσκοβισί θα μιλήσει σε κοινή συνεδρίαση επιτροπών της Βουλής. Συγκεκριμένα, έχει προγραμματιστεί να ενημερώσει την Ειδική Επιτροπή Ευρωπαϊκών Υποθέσεων, τις Διαρκείς Επιτροπές Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων, Οικονομικών Υποθέσεων και Κοινωνικών Υποθέσεων που θα συνεδριάσουν με θέμα «Ένα νέο κεφάλαιο για την Ελλάδα».

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της Κομισιόν, η επίσκεψη «αποτελεί συνέχεια της συνολικής συμφωνίας που επιτεύχθηκε κατά τη συνεδρίαση του Eurogroup στις 21 Ιουνίου, η οποία παρέχει τη βάση για την επιτυχή ολοκλήρωση του προγράμματος στήριξης της σταθερότητας για την Ελλάδα τον Αύγουστο».


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.