Quantcast
Καμμένος: Άμεσα η επιστροφή των αναδρομικών στους στρατιωτικούς και το προσωπικό των Σωμάτων Ασφαλείας - ΒΙΝΤΕΟ - enikonomia.gr
share

Καμμένος: Άμεσα η επιστροφή των αναδρομικών στους στρατιωτικούς και το προσωπικό των Σωμάτων Ασφαλείας – ΒΙΝΤΕΟ

δημοσιεύτηκε:

Από τον ερχόμενο μήνα θα αρχίσει η καταβολή των αναδρομικών στους στρατιωτικούς και στο προσωπικό των Σωμάτων Ασφαλείας. Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας το ανακοίνωσε από το βήμα της ΔΕΘ, επισημαίνοντας την επιμονή τουΠάνου Καμμένου για το συγκεκριμένο θέμα.

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας σε συνέντευξή του στο Militaire.gr εξήγησε πώς θα δοθούν τα χρήματα και πόσα θα πρέπει να αναμένουν οι στρατιωτικοί ανάλογα με τον βαθμό τους. Η επιστροφή αναδρομικών αφορά- όπως είπε -και όλους τους απόστρατους.

“Επιστρέφουμε στους στρατιωτικούς και στο προσωπικό των Σωμάτων Ασφαλείας, τα κλεμμένα, γιατί τα πήραν από την τσέπη τους”, τόνισε ο κ. Καμμένος, σημειώνοντας ότι ότι η καταβολή τους “θα αρχίσει άμεσα” και θα ολοκληρωθεί τους επόμενους μήνες. Απέκλεισε το ενδεχόμενο να δοθούν σε βάθος διετίας όπως είχε γίνει με τα πρώτα αναδρομικά δυο ετών . “Εμείς θα δώσουμε αναδρομικά 4 ετών πολύ γρηγορότερα”, είπε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας δήλωσε ο΄τι μέχρι το τέλος της τετραετίας “θα ‘χει προγραμματίσει την παράδοση οικιών που θα καλύπτουν το 90% των στεγαστικών αναγκών των στελεχών των ΕΔ”.

Τέλος, ανακοίνωσε τον εκσυγχρονισμό των στρατιωτικών νοσοκομείων και την ίδρυση μαιευτικής και παιδιατρικής διακλαδικής κλινικής.


Πηγή: militaire.gr

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.