Quantcast
Επιχορηγήσεις σε τέσσερις δήμους για πυρόπληκτους και πλημμυροπαθείς - enikonomia.gr
share

Επιχορηγήσεις σε τέσσερις δήμους για πυρόπληκτους και πλημμυροπαθείς

δημοσιεύτηκε:

Σε επιχορηγήσεις συνολικού ύψους 1.583.897 ευρώ στους δήμους Ωρωπού, Μεγαρέων, Μάνδρας – Ειδυλλίας, και Αγρινίου για την κάλυψη δαπανών άμεσων βιοτικών αναγκών και αντικατάστασης οικοσκευής λόγω φυσικών καταστροφών των δημοτών τους, προχωρά το υπουργείο Εσωτερικών.

Οι αποφάσεις που υπέγραψε ο υπουργός Εσωτερικών, Αλέξης Χαρίτσης, μετά από σχετικά αιτήματα των δήμων, αφορούν επιχορηγήσεις:

– του Δήμου Ωρωπού με 97.000 ευρώ με σκοπό την κάλυψη άμεσων βιοτικών αναγκών, την αντιμετώπιση απλών επισκευαστικών εργασιών και αντικατάσταση οικοσκευής των πληγέντων από την πυρκαγιά της 24ης Ιουλίου 2018.

– του Δήμου Μάνδρας – Ειδυλλίας, με ποσό 148.538 ευρώ με σκοπό την καταβολή επιδόματος για την αντικατάσταση της οικοσκευής λόγω πλημμύρας στις 15 Νοεμβρίου 2017.

– του Δήμου Μεγαρέων με ποσό 770.380 ευρώ με σκοπό την καταβολή επιδόματος για την αντικατάσταση οικοσκευής λόγω πλημμύρας στις 15 Νοεμβρίου 2017.

– του Δήμου Αγρινίου με 567.979 ευρώ με σκοπό την καταβολή επιδόματος για την αντικατάσταση οικοσκευής λόγω πλημμύρας την 1η Δεκεμβρίου 2017.


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.