Quantcast
Ηλίας Ζαγοραίος: Ουδέποτε υπήρξε παρέμβαση από την Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου για το Μάτι - enikonomia.gr
share

Ηλίας Ζαγοραίος: Ουδέποτε υπήρξε παρέμβαση από την Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου για το Μάτι

δημοσιεύτηκε:

Της Άννας Κανδύλη

Για «παρερμηνεία» της αρχικής παραγγελίας της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου σχετικά με την ποινική ερευνά για το Μάτι, η οποία προκάλεσε πλήθος αντιδράσεων, κάνει τώρα λόγο ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας πρωτοδικών Ηλίας Ζαγοραίος.

Σε ανακοίνωσή του δηλώνει ότι ουδέποτε υπήρξε παρέμβαση από την κ. Ξένη Δημητρίου, ούτε αναδίπλωσή της με τις παραγγελίες που ακολούθησαν καθώς από την πρώτη στιγμή είχε εκφράσει τη βούλησης της η έρευνα να ολοκληρωθεί το ταχύτερο δυνατόν.

Ολόκληρη η ανακοίνωση έχει ως εξής: «Αναφορικά με όσα γράφονται και αναφέρονται σχετικά με «παρεμβάσεις» στην έρευνα για την πυρκαγιά της 23/7/18 θα ήθελα να διευκρινίσω τα κάτωθι: Η έρευνα για την πυρκαγιά ξεκίνησε με παραγγελία της κ.Εισαγγελέως του Αρείου Πάγου. Απ΄την πρώτη στιγμή η κα Εισαγγελέας στάθηκε όπως πάντα κατά τη διάρκεια της θητείας της αρωγός σε οποιοδήποτε ζήτημα χρειαστήκαμε τη βοήθειά της. Ουδέποτε υπήρξε παρέμβαση εκ μέρους της στην έρευνά μας με οποιοδήποτε τρόπο. Δεν τίθεται ζήτημα αναδιπλώσεως της εισαγγελέως του ΑΠ καθόσον είχε εκφράσει από την πρώτη στιγμή τη βούλησή της να ολοκληρωθεί η έρευνα το ταχύτερο δυνατό και από τους ίδιους τους εισαγγελείς που ξεκίνησαν την έρευνα. Το έγγραφο που αφορά την έρευνα της γενικής επιθεωρήτριας προφανώς παρερμηνεύθηκε. Οι επιθέσεις που δέχεται η κα εισαγγελέας είναι το λιγότερο άδικες για έναν άνθρωπο που στήριξε με το έργο του την ανεξαρτησία της Δικαιοσύνης. Η έρευνα για την πυρκαγιά της 23/7/18 συνεχίζεται κανονικά και με τους ταχύτερους δυνατούς ρυθμούς».

Πηγή πληροφοριών: Real.gr

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.