Quantcast
Καμμένος: Αυτά είπα για τον Σόρος στο υπουργικό συμβούλιο - ΒΙΝΤΕΟ - enikonomia.gr
share

Καμμένος: Αυτά είπα για τον Σόρος στο υπουργικό συμβούλιο – ΒΙΝΤΕΟ

δημοσιεύτηκε:

Μαίνεται η κόντρα Καμμένου-Κοτζιά με τον υπουργό Άμυνας σε δήλωσή του να δηλώνει πως δεν θα ασχοληθεί πλέον με τον τέως υπουργό Εξωτερικών.

Ταυτόχρονα, ο κ. Καμμένος αναφέρθηκε και στα όσα είπε στο υπουργικό συμβούλιο για τον Τζορτζ Σόρος τονίζοντας ότι «ποτέ δεν είπα ότι η κυβέρνηση τα “έπαιρνε” από τον Σόρος» επισημαίνοντας ότι αναφέρθηκε στο όνομα του σε σχέση με τη συνεργασία του με το υπουργείο Εξωτερικών σε σχέση με εταιρεία εκδόσεων βίζα και όχι με την κυβέρνηση.

«Όλα αυτά είναι προφάσεις εν αμαρτίαις που χρησιμοποιεί η αντιπολίτευση προκειμένου να κρύψει την εξέλιξη της προφυλάκισης του Γιάννου Παπαντωνίου, όπου τα ορφανά του Σημίτη και οι συνέταιροί τους στην ΝΔ βλέπουν ότι αρχίζει να καταρρέει ο μύθος που προσπάθησαν να χτίσουν» δήλωσε.

Σημείωσε μάλιστα ότι η κυβέρνηση έχει υπουργικό συμβούλιο στο οποίο κρατούνται πρακτικά και τόνισε ότι «όσοι μίλησαν, όπως ο Χρήστος ο Σπίρτζης ήταν ξεκάθαροι» προσθέτοντας ότι δεν πρόκειται να συνεχίσει την προσπάθεια κάποιων να χτίσουν τέτοια σενάρια πάνω σε αυτές τις δηλώσεις.

Αναφερόμενος στον Νίκο Κοτζιά είπε ότι δεν θα ασχοληθεί πλέον μαζί του, προσθέτοντας με νόημα: «Το γαρ πολύ της θλίψεως…».

Δείτε το βίντεο από τον ΣΚΑΪ:


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.