Quantcast
Τσίπρας: Δεν ήμασταν υποχρεωμένοι νομικά να δώσουμε τα χρήματα, είναι πολιτική απόφαση - enikonomia.gr
share

Τσίπρας: Δεν ήμασταν υποχρεωμένοι νομικά να δώσουμε τα χρήματα, είναι πολιτική απόφαση

δημοσιεύτηκε:

“Δεν ήμασταν υποχρεωμένοι νομικά να δώσουμε τα χρήματα. Είναι πολιτική βούληση, είναι πολιτική απόφαση”, επεσήμανε ο Αλέξης Τσίπρας μιλώντας στον Alpha.

«Αντί να κάτσουν ήρεμα και ήσυχα και να πουν μπράβο, τα καταφέρατε, κάνουν και κριτική», είπε ο κ. Τσίπρας αναφορικά με την κριτική της αξιωματικής αντιπολίτευσης περί καθυστέρησης για την επιστροφή των αναδρομικών.

Η κριτική της αντιπολίτευσης στο θέμα της επιστροφής των αναδρομικών θυμίζει τον εμπρηστή που βάζει φωτιά στο δάσος και μετά βγαίνει στα κανάλια και κατηγορεί την Πυροσβεστική ότι άργησε να σβήσει τη φωτιά, είπε ο Πρωθυπουργός και πρόσθεσε:

“Δεν φθάνει που μειώσανε τους μισθούς και τις συντάξεις, εμείς ερχόμαστε και αποκαθιστούμε την αδικία και μας κουνάν και το δάχτυλο; Γιατί,; Επειδή αργήσαμε; Αργήσαμε γιατί είχαμε να βγάλουμε μια χώρα από το μνημόνιο… Η κυβέρνηση ματώνει όλα αυτά τα χρόνια για να ενισχύσει τους αδύναμους και να αποκαταστήσει αδικίες”, δήλωσε ο Αλέξης Τσίπρας.

Η μόνη περίπτωση να μην αποκατασταθεί η αδικία στους συνταξιούχους είναι να εκλεγεί ο κ. Μητσοτάκης στις βουλευτικές εκλογές του 2019, διότι θα εφαρμόσει Ασφαλιστικό τύπου Πινοσέτ και μέτρα ΔΝΤ, επισήμανε.


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.