Quantcast
Κωνσταντοπούλου: Τσίπρας - Καμμένος αλληλοεκβιάζονται όπως οι μαφίες - enikonomia.gr
share

Κωνσταντοπούλου: Τσίπρας – Καμμένος αλληλοεκβιάζονται όπως οι μαφίες

δημοσιεύτηκε:

Επίθεση στην κυβέρνηση και προσωπικά στον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, εξαπέλυσε η πρώην πρόεδρος της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου μετά την ψήφιση της συμφωνίας των Πρεσπών.

Μιλώντας στο ΣΚΑΪ, χαρακτήρισε τον Αλέξη Τσίπρα «απολύτως ελεγχόμενο άτομο από τον ξένο παράγοντα», προσθέτοντας ότι «κάνει αυτά που ήθελε ο Σημίτης». «Ο κ. Τσίπρας εξαπάτησε πάρα πολύ κόσμο. Εξαπάτησε την πλειοψηφία του ελληνικού λαού, εξαπάτησε κι εμάς», τόνισε, ενώ του καταλόγισε πως αν μπορούσε, δεν θα έκανε εκλογές και έκανε λόγο για παραβίαση της λαϊκής εντολής «για να τους τσιμπάει το μάγουλο η Μέρκελ».



«Ο κ. Τσίπρας και ο κ. Καμμένος αλληλοεκβιάζονται όπως κάνουν οι μαφίες. Ο κ. Καμμένος έκανε βαρύτατες καταγγελίες στο υπουργικό συμβούλιο πριν από λίγους μήνες για εξαγορά, όμως εντεύθεν της κατηγορίες αυτές τις έχει κάνει γαργάρα», σημείωσε η κ. Κωνσταντοπούλου, που ερωτηθείσα για το αν η κυβέρνηση έχει ακόμα «καύσιμα», απάντησε χαρακτηριστικά: «καύσιμα για το ελικόπτερο που θα φύγουν; Εύχομαι να έχουν καύσιμα για το ελικόπτερο που θα φύγουν».

Επανέλαβε επίσης την πρόσκλησή της προς τον Πρωθυπουργό για ντιμπέιτ, ενώ απευθυνόμενη στην αντιπολίτευση υπογράμμισε ότι “σε ψηφισμένο νομοσχέδιο το οποίο αγγίζει σοβαρό κοινωνικό ζήτημα, μπορεί να αποτελέσει αντικείμενο δημοψηφίσματος. Αρκούν 120 βουλευτές. Θα ζητήσουν να μιλήσει ο λαός;”.

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.