Quantcast
Απάντηση Τζανακόπουλου στον Καμμένο: Οι κυβερνήσεις δεν κάνουν παρελάσεις, κυβερνούν - ΒΙΝΤΕΟ - enikonomia.gr
share

Απάντηση Τζανακόπουλου στον Καμμένο: Οι κυβερνήσεις δεν κάνουν παρελάσεις, κυβερνούν – ΒΙΝΤΕΟ

δημοσιεύτηκε:

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Δημήτρης Τζανακόπουλος αναφέρθηκε μετά από ερώτηση στον πρώην κυβερνητικό του εταίρο, Πάνο Καμμένο και στην απειλή του ότι δεν θα προλάβει η κυβέρνηση να κάνει παρέλαση.

«Οι κυβερνήσεις δεν κάνουν παρελάσεις, αλλά κυβερνούν και θα κυβερνήσουμε έως το τέλος της συνταγματικής μας θητείας», είπε ο κ. Τζανακόπουλος.


“Όσον αφορά στο θέμα της κυβερνητικής σταθερότητας δεν τίθεται κανένα ζήτημα, όσο για την ιδιότυπη κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στο ελληνικό Κοινοβούλιο όπου το τελευταίο διάστημα έχουμε προχωρήσει σε ονομαστικές ψηφοφορίες, κατά τη γνώμη μου αυτό αναβαθμίζει τον ρόλο του κοινοβουλίου και κυρίως τον ρόλο του βουλευτή, που ρόλος του είναι να είναι παρών στη διαδικασία της Ολομέλειας, να καταθέτουν τις απόψεις τους και να ψηφίζουν. Εμείς είμαστε διατεθειμένοι να συνεχίσουμε τις ονομαστικές ψηφοφορίες έως το τέλος της συνταγματικής θητείας αυτής της κυβέρνησης. Καλούμε όποιον αμφισβητεί την ύπαρξη κοινοβουλευτικής πλειοψηφίας υπέρ της κυβέρνησης να καταθέτει διαρκώς ονομαστικές ψηφοφορίες και τότε θα βλέπουμε ότι η κυβέρνηση δεν έχει κανένα πρόβλημα η κυβέρνηση να συνεχίσει απερίσπαστη το νομοθετικό της έργο” επεσήμανε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

“Μπορούμε να δοκιμαζόμαστε κάθε εβδομάδα αν το θέλει η αξιωματική αντιπολίτευση και ο κ. Μητσοτάκης” υπογράμμισε ενώ αναφερόμενος στον κ. Καμμένο σχολίασε: “Ως κυβέρνηση κρατάμε την έντιμη, ειλικρινή και επιτυχημένη συνεργασία που είχαμε την τετραετία, μια συνεργασία που οδήγησε τη χώρα έξω από την περιπέτεια των μνημονίων”.


Δείτε τι είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος:

Πηγή: enikos.gr

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.