Quantcast
Καμμένος: Ψυχρός εκτελεστής ο Τσίπρας - Έγκλημα που δεν θα το ξεχάσω ποτέ - enikonomia.gr
share

Καμμένος: Ψυχρός εκτελεστής ο Τσίπρας – Έγκλημα που δεν θα το ξεχάσω ποτέ

δημοσιεύτηκε:

Σφοδρή επίθεση εξαπέλυσε κατά του Πρωθυπουργού ο Πάνος Καμμένος από το βήμα της Βουλής κατηγορώντας το Μέγαρο Μαξίμου για οργανωμένο σχέδιο για διάλυση της ΚΟ και εν γένει των ΑΝΕΛ, λέγοντας ότι από μήνες, μέσω και δημοσιευμάτων, ο Αλέξης Τσίπρας και οι συνεργάτες του, φρόντισαν και μεθόδευαν ώστε βουλευτές των ΑΝΕΛ να μεταπηδήσουν σε άλλο κόμμα και δη σε εκείνο του επί τετραετία κυβερνητικού εταίρου.

Μάλιστα, ο κ. Καμμένος έκανε λόγο για «εκτέλεση» του, από τον Αλέξη Τσίπρα, σημειώνοντας ότι είναι ένα «έγκλημα που διέπραξε ο Πρωθυπουργός, το οποίο δεν θα το ξεχάσω ποτέ», ενώ προηγουμένων είπε ότι ο Αλέξης Τσίπρας «πήρε το κεφάλι του και το πήγε στον Ερντογάν».

Ο Πάνος Καμμένος ανακοίνωσε ότι μετά την ομιλία του προχωρά κανονικά στην διαγραφή του Θανάση Παπαχριστόπουλου από τους ΑΝΕΛ, γεγονός που θα σημάνει διάλυση της ΚΟ των ΑΝΕΛ, όπως αναφέρει ο Πάνος Καμμένος «με πραξικοπηματικό τρόπο».

Ο Πρόεδρος των ΑΝΕΛ καταφέρθηκε και κατά των βουλευτών και των στελεχών των ΑΝΕΛ οι οποίοι εκφράζουν την στήριξη τους στην Κυβέρνηση, αναφερόμενος ιδιαίτερα στον Τέρενς Κουίκ (σημ: θα καταλάβει την έδρα του Θ. Παπαχριστόπουλου), λέγοντας ότι “εξαγοράζονται” με υπουργικές καρέκλες.

Ο Πάνος Καμμένος επιτέθηκε στον Αλέξη Τσίπρα, καταλογίζοντας του τις επιθέσεις που δέχεται ο Πρόεδρος των ΑΝΕΛ, λέγοντας ότι ο Πρωθυπουργός απειλεί τον Πάνο Καμμένο, μέσω της μείωσης της ασφάλειας του, μετά την απώλεια της ιδιότητας του Προέδρου Κοινοβουλευτικής Ομάδας.

Μάλιστα, όπως είπε, ίσως παραιτηθεί από βουλευτής απόψε και ο ίδιος, μετά απο 25 χρόνια παρουσίας στην Βουλή. Επιτέθηκε στον Αλέξη Τσίπρα, χαρακτηρίζοντας τον ως ψυχρό εκτελεστή, για την εκτέλεση, όπως ανέφερε, της Μακεδονίας, στρέφοντας τα πυρά του στο Μαξίμιου και για τις πρόσφατες κρίσεις στις Ενοπλες Δυνάμεις.


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.