Quantcast
Μητσοτάκης: Όσο πιο γρήγορα τόσο καλύτερα να τελειώνουμε με αυτήν την κυβέρνηση, αλλά τον φάγαμε τον γάιδαρο - ΒΙΝΤΕΟ - enikonomia.gr
share

Μητσοτάκης: Όσο πιο γρήγορα τόσο καλύτερα να τελειώνουμε με αυτήν την κυβέρνηση, αλλά τον φάγαμε τον γάιδαρο – ΒΙΝΤΕΟ

δημοσιεύτηκε:

Από τα Γιαννιτσά όπου βρίσκεται, στο πλαίσιο της διήμερης επίσκεψής του στη Μακεδονία, ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης εξαπέλυσε επίθεση κατά της κυβέρνησης και του Πρωθυπουργού. Προέβλεψε εθνικές κάλπες μέσα στον Μάιο και κάλεσε τα στελέχη του κόμματος να μην εφησυχάζουν καθώς η μάχη θα είναι σκληρή όπως είπε.

«Δυστυχώς χθες το βράδυ με την ψήφο τους 153 πρόθυμοι βουλευτές ολοκλήρωσαν την τελευταία πράξη μιας εθνικά επιζήμιας Συμφωνίας», τόνισε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, στη διάρκεια της ομιλίας του στα εγκαίνια των γραφείων του κόμματος στα Γιαννιτσά.

Ο κ. Μητσοτάκης υπενθύμισε πως η επίσκεψή του στη Μακεδονία έχει ιδιαίτερα πολιτικά χαρακτηριστικά και σημείωσε ότι ο παππούς του, Κυριάκος Μητσοτάκης, το 1912 είχε ξεκινήσει επικεφαλής σώματος εθελοντών από την Κρήτη για να πολεμήσει στους Βαλκανικούς Πολέμους.

Η Συμφωνία των Πρεσπών είναι μια κακή Συμφωνία και μερίδιο ευθύνης έχουν οι κκ. Τσίπρας, Κοτζιάς και Καμμένος. Για τον τέως υπουργό Εθνικής Άμυνας ειδικότερα, είπε ότι το τελευταίο διάστημα φόρεσε τη στολή του μακεδονικού, αλλά παρατήρησε ότι ο κ. Καμμένος έδωσε το στυλό στον κ. Τσίπρα για να υπογράψει τη Συμφωνία των Πρεσπών.


Ο πρόεδρος της ΝΔ εξέφρασε, επίσης, την εκτίμηση ότι στις 26 Μαΐου θα γίνουν μαζί με τις ευρωεκλογές και οι βουλευτικές εκλογές, και κάλεσε τα μέλη και τους φίλους του κόμματος σε εγρήγορση για τις εκλογικές μάχες που έρχονται.

Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:

Πηγή: enikos.gr

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.