Quantcast
Σκανδαλίδης για ΣΥΡΙΖΑ: Καμία πολιτική βάση σύγκλισης με οπαδούς του Μαδούρο και του Πολακισμού - ΒΙΝΤΕΟ - enikonomia.gr
share

Σκανδαλίδης για ΣΥΡΙΖΑ: Καμία πολιτική βάση σύγκλισης με οπαδούς του Μαδούρο και του Πολακισμού – ΒΙΝΤΕΟ

δημοσιεύτηκε:

Την «πόρτα» στα σενάρια σύγκλισης του ΚΙΝΑΛ με τον ΣΥΡΙΖΑ, κλείνει ο βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής, Κώστας Σκανδαλίδης.

«Γίνεται προσπάθεια να λεηλατηθεί το Κίνημα Αλλαγής. Δεν λεηλατείται διότι είναι άνθρακες ο θησαυρός. Είναι μία κλασσική απόπειρα του κ. Τσίπρα να λεηλατήσει το χώρο», ανέφερε ο Κώστας Σκανδαλίδης.

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ, ο κ. Σκανδαλίδης τόνισε ότι «δεν υπάρχει καμία πολιτική βάση σύγκλισης με τους οπαδούς του Μαδούρο και του Πολακισμού. Είναι μια κυβέρνηση που χειραγωγεί τους θεσμούς, που υπαγορεύει αποφάσεις στη Δικαιοσύνη, που περιφρονεί τη Δημοκρατία. Είναι μια άκρως συντηρητική εκτελεστική εξουσία, με την οποία δεν μπορεί να μας συνδέσει καμία προοπτική συνεργασίας. Δεν υπάρχει καμία γέφυρα σύγκλισης», τόνισε ο Κώστας Σκανδαλίδης.

«Σέβομαι την προσπάθεια που κάνουν αλλά όλοι αυτοί που καθοδήγησαν αυτήν την κίνηση, σε μία γέφυρα χωρίς θεμέλια, είναι κυρίως άτομα που είτε ανήκουν στην κατηγορία των αδημονούντων να βρουν μία καρέκλας είτε ανήκουν στην κατηγορία των περιφερομένων», πρόσθεσε.


Πηγή: ΣΚΑΙ

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.