Quantcast
Χαρίτσης: Ο λαός έχει πολλά να χάσει από μία κυβέρνηση της ΝΔ - enikonomia.gr
share

Χαρίτσης: Ο λαός έχει πολλά να χάσει από μία κυβέρνηση της ΝΔ

δημοσιεύτηκε:

«Ο λαός όχι μόνο δεν έχει τίποτα να περιμένει, αλλά αντιθέτως έχει πάρα πολλά να χάσει από μία κυβέρνηση της ΝΔ, γιατί το πρόγραμμά της είναι εχθρικό προς την κοινωνική πλειοψηφία», τόνισε ο υπουργός Εσωτερικών, Αλέξης Χαρίτσης σε συνέντευξη που παραχώρησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού «Kontra TV».

Ο κ. Χαρίτσης υπογράμμισε ότι «είναι θετικό το γεγονός ότι σιγά-σιγά αποκαλύπτεται το πρόγραμμα του κ. Μητσοτάκη, που δεν είναι τίποτα άλλο από τη διάλυση των δυνάμεων της εργασίας, την εφαρμογή ενός ασφαλιστικού προγράμματος τύπου Πινοσέτ σε βάρος της κοινωνικής πλειοψηφίας και της μεσαίας τάξης».

0 υπουργός Εσωτερικών τόνισε ότι «η κυβέρνηση δίνει τη μάχη της δημοκρατίας απέναντι στο παλιό πολιτικό σύστημα και σε οικονομικά συμφέροντα που θεωρούν ότι η χώρα τους ανήκει», κατηγόρησε την αξιωματική αντιπολίτευση για σύμπλευση με ολιγαρχικά συμφέροντα, ενώ τόνισε ότι «ο μπερλουσκονισμός δεν μπορεί να ριζώσει στην Ελλάδα».

Απαντώντας στην κριτική περί προεκλογικών παροχών και επιδοματικής πολιτικής, είπε ότι όσοι λένε αυτά «είτε δεν έχουν κατανοήσει την κοινωνική καταστροφή που προκάλεσαν τα μνημόνια είτε αδιαφορούν πλήρως λόγω της ακραίας νεοφιλελεύθερης ιδεοληψίας τους, όπως είναι η περίπτωση του κ. Μητσοτάκη».

Εξέφρασε, τέλος, την πεποίθηση ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι νικητής τόσο των ευρωεκλογών όσο και των εθνικών εκλογών, υπογραμμίζοντας ότι «η μεγάλη ανταπόκριση του κόσμου στις πολιτικές πρωτοβουλίες του ΣΥΡΙΖΑ είναι για μας η καλύτερη δημοσκόπηση».


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.