Quantcast
Βαρεμένος στον Realfm 97,8: Ο κ. Μητσοτάκης χρησιμοποιεί τον κ. Κυμπουρόπουλο σαν επικοινωνιακό πειραματόζωο - enikonomia.gr
share

Βαρεμένος στον Realfm 97,8: Ο κ. Μητσοτάκης χρησιμοποιεί τον κ. Κυμπουρόπουλο σαν επικοινωνιακό πειραματόζωο

δημοσιεύτηκε:

“Βεβαίως είναι πρόσωπο της κυβέρνησης ο κ. Πολάκης αλλά αυτό που έγινε χθες στη Βουλή είναι πρωτοφανές από άποψη κοινοβουλευτικής πρακτικής”, είπε μεταξύ άλλων ο αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Βαρεμένος, μιλώντας στον Realfm 97,8 και τους Δημήτρη Καμπουράκη και Στεφανία Κασίμη.

“Κατά τη γνώμη μου, έχει έναν αντικοινοβουλευτικό χαρακτήρα η χθεσινή παρουσία του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης στη Βουλή. Έρχεται λοιπόν εκεί, όπου συζητείται ένα νομοσχέδιο που κατά τη γνώμη της ΝΔ ήταν μεγάλης σημασίας και η ίδια είχε σοβαρότατες αντιρρήσεις, δεν κάνει την ομιλία επί του νομοσχεδίου, λέει την καταθέτω, και αρχίζει έναν επικοινωνιακό ελιγμό”, δήλωσε ο κ. Βαρεμένος.

“Σε εμένα ο κ. Κυμπουρόπουλος είναι ένα συμπαθές πρόσωπο. Τώρα που ενεπλάκη στην πολιτική και μπήκε σε αυτήν την αρένα προσπάθησε και αυτός με μία δήλωση να αποδομήσει ένα μέρος της κυβερνητικής πολιτικής που αφορά τα άτομα με ειδικές ανάγκες. Εκεί λοιπόν επεμβαίνει ο Παύλος Πολάκης και παραγνωρίζοντας το γεγονός ότι είχε να κάνει με ένα πρόσωπο με αυτά τα χαρακτηριστικά, απάντησε σαν να απαντούσε σε κάποιον άλλον ο οποίος μετέχει στην πολιτική αντιπαράθεση. Είναι σαν να παραγνώριζε τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά, δεν ήταν ο καταλληλότερος τρόπος”, σημείωσε ο αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρόσθεσε:

“Από εκεί και πέρα θέλω να πω το εξής, ο κ. Μητσοτάκης, ο αρχηγός της ΝΔ, χρησιμοποιεί τον κ. Κυμπουρόπουλο σαν επικοινωνιακό πειραματόζωο. Κάνει την πρόταση ο Τσίπρας στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, ότι να έρθει να συζητήσουμε ανοιχτά και έρχεται τώρα ο κ. Μητσοτάκης χρησιμοποιεί την περίπτωση του συμπαθούς σε εμένα κ. Κυμπουρόπουλου. Το καλύτερο πράγμα για να γίνει αυτός ο διάλογος είναι μεταξύ του κ. Κυμπουρόπουλου και έναν ακτιβιστή των ΑμΕΑ δικό μας. Αυτοί οι δύο είναι οι πιο κατάλληλοι να κάνουν έναν διάλογο για τα θέματα των ΑμΕΑ… Έρχεται και το μετατρέπει τώρα σε κοινοβουλευτικό γεγονός πρώτης τάξεως ο κ. Μητσοτάκης. Η γνώμη μου είναι ότι στρίβει, λέει φέρτε έναν Πολάκη για να ξεχαστούμε”.

Ακούστε το ηχητικό:


Πηγή: enikos.gr

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.