Quantcast
ΝΔ για τις διακοπές του Τσίπρα: Ξεδιάντροπη υποκρισία - Τον παραδίδουμε στη χλεύη του λαού - enikonomia.gr
share

ΝΔ για τις διακοπές του Τσίπρα: Ξεδιάντροπη υποκρισία – Τον παραδίδουμε στη χλεύη του λαού

δημοσιεύτηκε:

Για ξεδιάντροπη υποκρισία που δεν έχει προηγούμενο κατηγορεί η ΝΔ τον Αλέξη Τσίπρα, μετά την επιβεβαίωση από την κ.Κατερίνα Παναγοπούλου ότι ο πρωθυπουργός έκανε διακοπές σε σκάφος του εκλιπόντος συζύγου της λίγες μέρες μετά την εθνική τραγωδία στο Μάτι. “Τον παραδίδουμε στη χλεύη του ελληνικού λαού”, τονίζει.

Η ανακοίνωση της ΝΔ

«Η Ν.Δ. απέφυγε να τοποθετηθεί για τις μυστικές διακοπές του Αλ. Τσίπρα αναμένοντας από τον πρωθυπουργό να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει τις φωτογραφίες που τον εμφάνιζαν κρυπτόμενο σε μια υπερπολυτελή θαλαμηγό λίγες μέρες μετά την εθνική τραγωδία στο Μάτι. Η επιβεβαίωσή τους ήρθε τελικά από την ιδιοκτήτρια του πολυτελούς σκάφους κ. Κατερίνα Παναγοπούλου η οποία αποκάλυψε ότι ο εκλιπών σύζυγός της του το δάνεισε μυστικά (!) για να ξεκουραστεί από την εθνική τραγωδία.

Ο ηγέτης της πρώτης φοράς Αριστερά το τερμάτισε. Η ξεδιάντροπη υποκρισία κ. Τσίπρα που παριστάνει ότι πολεμά τις ελίτ και κάνει δωρεάν διακοπές με τα κότερά της δεν έχει προηγούμενο. Τον παραδίδουμε στη χλεύη του ελληνικού λαού».


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.