Quantcast
Τσίπρας σε Μητσοτάκη: Είσαι πολύ λίγος εσύ για να μιλάς για την ελίτ και για τους πολλούς σε εμένα - ΒΙΝΤΕΟ - enikonomia.gr
share

Τσίπρας σε Μητσοτάκη: Είσαι πολύ λίγος εσύ για να μιλάς για την ελίτ και για τους πολλούς σε εμένα – ΒΙΝΤΕΟ

δημοσιεύτηκε:

Ολομέτωπη επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη έκανε ο Αλέξης Τσίπρας στη διάρκεια της δευτερολογίας του.

Ο Πρωθυπουργός σημείωσε ότι ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας παριστάνει τον «Στέφανο Χίο της πολιτικής ζωής του τόπου» και απευθυνόμενος στον κ. Μητσοτάκη του είπε: «Είσαι πολύ λίγος εσύ για να μιλάς για την ελίτ και για τους πολλούς σε εμένα».

«Έχω συνειδητοποιήσει το βαθύ στρατηγικό και πολιτικό σας αδιέξοδο, δεν περίμενα, όμως, πραγματικά, ότι θα φτάνατε εδώ στο Κοινοβούλιο να παριστάνετε τον Στέφανο Χίο της πολιτικής ζωής του τόπου. Αυτό το κατάντημα δεν το περίμενα ποτέ. Όμως η κατάληξη της κατηφόρας είναι ο πάτος. Τον πιάνετε σήμερα», είπε ο Αλέξης Τσίπρας.

Και συνέχισε σε έντονο ύφος: «Είμαι έντεκα χρόνια στην πολιτική ζωή του τόπου. Έντεκα χρόνια αρχηγός κόμματος. Και τεσσεράμισι χρόνια Πρωθυπουργός. Δεν μπήκα στην πολιτική του τόπου πλούσιος. Δεν έγινα πλούσιος. Και δεν ανήκω σε μία πολιτική οικογένεια που δεν έκανε καμία άλλη δουλειά παρά μόνο πολιτική και είναι ζάμπλουτη κ. Μητσοτάκη. Είσαι πολύ λίγος εσύ για να μιλάς για την ελίτ και για τους πολλούς σε εμένα»


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.